0 Recenzii SKU: w2318

LIYAFUR Noi de Femei Reale Autentice de Blană de Nurcă de Iarnă Pălării Capace Parasolar Cald Reglabil

In stoc


Produs: Autentică Caciula de Blana de nurca

Material: Autentică de blană de nurcă

Dimensiune: unul mărime, se pot potrivi circumferința capului la 56-61cm

Pachetul include: pălărie x 1

Culoare Nepotrivire: Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, înapoi la sol, etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Culoare negru

Vin de culoare rosu

Culoare 1

Culoare 2

Culoare cafea

Ar putea ajusta dimensiunea de acest buton

Toate elementele noastre sunt realizate din 100% blana naturala.Dar aceste animale speciale sunt alimentate de la fermă ,nu animal sălbatic,non-pe cale de dispariție.Și nu este pe cale de dispariție sau amenințate specii.

Vă rugăm să citiți mai jos cu atenție înainte de a cumpăra: Toate blana naturala articole vor avea blana care se încadrează atunci când vei primi și purta pentru prima sevral ori.Deoarece blana naturala ca parul nostru, parul nostru intră, de asemenea, în fiecare zi, chiar trăim.Dar blană diferite au diferite de blană care se încadrează.Nurca blană aproape nu au nici toamna blana, blana de vulpe, iepure rex blană, blană de raton și lână blană toamna un pic de blana.La nomal blana de iepure se încadrează mai mult de blană, atunci când purtați pentru prima sevral ori, dar prețul său este scăzut.

Real a produselor din blană putea fi curat și uscat.Există plutitoare blana pe noi produse din blană, ai putea scutura sau de a folosi ventilatorul sa-l arunce (utilizarea vânt rece) atunci cand ajungi la real blana element.

Acesta este un fenomen normal care există plutitoare blana de pe blană.Dimpotrivă, nu este normal, dacă nu există nici plutitoare de blană.

În primul rând, nu sunt bun de agățat locuri pentru produse din blană.Al doilea rând, există mulți clienți vor încerca să poarte pe zi, plutind blana va merge treptat.

Marca "LIYAFUR" produsele sunt toate elemente noi, nu există nici o perioadă lungă de timp agățat, de asemenea, nici un client nu încercați să poarte, astfel încât plutitoare blana are nici un loc pentru a merge.

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articolele IMEDIAT după ce plata dvs. este finalizată.Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, taxele vamale și taxele pentru import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de import și taxele, dacă orice.Noi întotdeauna navei elemente de drept CADOU .

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

333.94lei

Distribuiti

Pălărie Nurca, Caciula De Blana Cu Vizor, Capac Rack, Capac De Nurca, Oamenii Nurca Capac, Blană De Nurcă Blană De Vulpe Pălării Femei, Blană De Nurcă Cizme Femei, Basebale Capac, Vizor Capac, Sapca Unisex.

DIMENSIUNE ADJUSTABLE
Stil Moda Noutate Activ
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand LIYAFUR
Locul de origine China
Tip De Element Viziere Pălărie Capac
Model Tip Benzi Solide
Culoare alb negru, cafea, vin roșu
material Blană De Nurcă
Gen Femei Fete
Numărul De Model Femei Autentică Nurca Blană Pălărie de Iarnă Capac Vizor
Cauta