0 Recenzii SKU: w2293

Nou In cutie garantie 3 ani 300GB SAS 2.5 inch 15K5 ST300MP0005 12G Nevoie de mai multe unghiuri de fotografii, vă rugăm să contactați-mă

In stoc


Toate server hard disk-ul este un nou original

Nr. 1: Informații Despre Plată

Vom accepta serviciul Escrow.

No. 2: Despre Taxe Vamale & Taxă De Manipulare:

Pentru toate comenzile clienților, noi nu percepem predarea taxa, chiar 1buc parte.

Atunci când părțile ajung la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe de import.

No. 3: Abount Informații De Transport Maritim:

Vom nava elementele în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

Standard de transport folosind international Airmail,Articole de nave din China și durează 7-14 zile de lucru (2-3 săptămâni) pentru a primi pentru cele mai multe zone.

Dacă nu primiți elementul în termen de 30 de zile lucrătoare (5 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.(Brazilia.Italia. 5~8 săptămâni)

Nr. 4: Despre Feedback:

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.vă rugăm să nu pripită de a părăsi orice feedback negativ!!!.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă vom răspunde în 24 de ore

499.72lei 526.02lei

Distribuiti

Lanterna Sofin Sp40, Lumina De Sticlă Corp De Iluminat, Plaja Noaptea Instagram, Caz Onoare 10 Taehyun, Partea Auto Galben, Design De Iarna Pac Man, Fata Bara Spate I20, Grila Fata Mercedes, Plaja Noapte De Petrecere Goa.

Utilizarea Universal
Numărul De Model ST300MP0005
Origine DE(Origine)
Cauta