0 Recenzii SKU: w220

Transport gratuit 1BUC Original NOU N13M-GE-B-A2 N13M GE B A2 BGA Chipset cu leadfree bile

In stoc


1BUC 100% Original NOU N13M-GE-B-A2 N13M GE B A2 BGA Chipset cu leadfree bile

Nou și original, cu o calitate buna

Preț competitiv cu cele mai bune servicii pentru clienți

Descriere:

1.Model: N13M-GE-B-A2

2.stare: nou și original.

3.MOQ:1BUC

Dragi Cumparatori,

Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni la primirea chips-uri noastre

BGA chips-uri de a cumpăra de la compania noastră sunt de înaltă tehnologie și la fel de precis ca nanometri.

Pentru cantități mici de chips-uri, acestea sunt expuse la aer după ce a fost scos din pachet.Așa că probabil vor să adere la o anumită umiditate.Astfel, în scopul de a evita probleme de calitate, vă sugerăm să le-a pus in interior o camera de coacere timp de cel puțin 24 de ore la 100℃-110℃。

Când lipit, vă rugăm să asigurați-vă că temperatura pentru Lead-Free/No Pb BGA chips-uri este de 245℃--260℃ (Maxim), cu Plumb/Pb cipuri BGA 180℃--205 ° c (Maxim).

Procesul de lipire este complicat.Lipire/înlocuirea chips-uri trebuie să fie operate de inginerii care au experimentat competențe.

Ca BGA chips-uri sunt fragile, complicatedly structurat, cu numeroase bile, nici ușor defect de poziționare, neglijent temperatura-control, sau incomplete curățare placi PCB va duce la insuficiente de lipit sau lipsă de lipit.Chips-uri va, ca urmare, mor.

BGA chips-uri sunt ușor de spart de către necorespunzătoare de lipit.Inainte de a cumpara, ar trebui să ia în considerare 3 aspecte:

1) v-ați cumpărat dreptul de chips-uri?

2) Nu ai echipament adecvat?

3) Esti destul de abil pentru lipire chips-uri?

Transport : 1, Transport Gratuit prin China Post , în mod Normal, 15-55 zile pentru a fi livrate,se confruntă cu trafic intens, timpul de livrare va fi extins.Nava de post posibil de întârziere, dacă ai nevoie urgent, vă rugăm să alegeți pentru a navei prin DHL sau EMS. 2,Dacă alegeți DHL nava, dar adresa destinatarului este zone îndepărtate, sau nu serviciu, necesitatea de a crește de transport de marfă, sau pentru a trimite EMS. 2, Custom clearance-ul ar putea fi necesare, vă rugăm să confirmați cu personalizat dacă au nevoie de orice lucrare sau extra interioare de încărcare înainte de a comanda.și clar personalizate, dacă este necesar. 3.dacă ai situate în aceste țări: Federația rusă,Brazilia,Ucraina,Belarus ,Peru,Argentina , puteți doar poate alege EMS ,sau Singapore Post, pls nu alege DHL ,Deoarece DHL compania nu accepta pachetul care este pentru aceste țări .

66.80lei

Distribuiti

Reno Transformator Duș, Iso Port Kia Sportage 4, Iso Mitshubishi Cablajului, Sonifer 5001 Carne Cuțit, Tricou Colegiu Roz, Sonico Detașabil Figura, Tricou Colegiul Gri, Sonicare Perie Phillips, Rus Conducte Sfaturi Cum.

Numărul De Model N13M-GE-B-A2
Nume De Brand SXGWS
Cerere Calculator
Disiparea De Putere STANDARD
Starea noi
Tip Logica ICs
Tensiune De Alimentare STANDARD
Temperatura De Operare STANDARD
Cauta