0 Recenzii SKU: w2186

Pentru Skoda Octavia A7 VW Golf 7 - 2019 Scaun de Masina din Spate de Stocare Net Geanta cu Suport pentru Telefon Scaun Auto ochiurilor de Plasă Buzunare Organizator Portbagaj Net

In stoc


Descriere: Caracteristici: 1, forma unica, stil simplu, usor de instalat 2, neted elastic cu ochiuri de suprafață, puternic flexibilitate, de a depăși non-elastic ofili 3, adeziv special, vâscozitate puternic, nu este ușor să cazi, să nu deteriora masina organism; 4, frumos și durabil, rezistent la 5, poate fi folosit pentru magazin de telefoane mobile, tigari, drumul trece, etc., ușor de a organiza obiecte mici în mașină pentru a face masina elegant și generos parametru: Culoare: Negru Dimensiune: 15x8x1CM/20x8x1CM metoda de Instalare: de lipire-Material: ABS metoda de instalare: 1. Curat și uscat la suprafață pentru a fi instalate 2, scoateți produsul din ambalajul de hârtie 3, rupeți folia protectoare 4. Atașați-l la suprafață pentru a fi instalate. [Notă]: Confirmați că locația de instalare nu afectează permis de conducere.Pachetul Inclus: 1* plasă de buzunar de stocare Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului. 2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta, te rog permite eroare de 1-3cm, din cauza manuală de măsurare. 3.Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

4.84lei 6.89lei

Distribuiti

Scaun Auto Organiza, Filtru Cabină Toyota, Cușcă De Golf, Mașină De Plasă De Buzunar, Masina Mp5 Mirror Link, Bara Grill, Net Portbagaj, Ochiurilor De Plasă Skoda, Masina Geantă De Mână De Titular, Koleos Portbagaj Net.

Caracteristica 5 pentru portofel
Lățime Produs 8cm
Caracteristică 4 pentru telefon
Extern De Certificare De Testare ce
Caracteristică 6 Scaun Auto Plasă De Organizator
Se potrivesc toate modelele da
Element De Lungime 15cm
caracteristică 3 pentru ochelari de Soare
Articol Greutate 30g
Numele Modelului funduoo
caracteristică 2 pentru Cheie
Caracteristici Speciale ARIMARE
caracteristică 1 pentru Încărcător
Caracteristica 7 Masina De Sac Șir,Mașină Mică Pungă Șir
Tip De Material Materiale plastice
Înălțime Element 1.5cm
Cauta