0 Recenzii SKU: w2148

Multifuncțională Mini Sonic Aparat de Masaj Facial, Ionic Infuzie Fata de Vibrații Curatare Profunda SPA Instrument de Frumusete

In stoc


Parametrii De Produse:

1.Curățare a pielii: are funcția de ioni pozitivi, care pot profund și complet curata pielea, însoțite de produse de îngrijire a pielii. 2.Nutriție introducere: Conține ioni negativi, și în mod continuu introduce hrana de produse de îngrijire a pielii în timpul liber celule pentru a menține flexibilitatea și vitalitatea celulelor.Masaj: masaj Vibrații pot relaxa pielii, accelerează circulația sângelui și de a promova metabolismul. 3.Frumusete: Elimina ridurile pielii, reda elasticitatea pielii si luciu. 4.Ingrijirea ochilor: îmbunătăți în mod Semnificativ cioara picioarele lui, pentru a îmbunătăți ochi saci și inferioare, edem palpebral, pentru a diminua cearcanele si reduce ridurile.

Caracteristici Produs:

1. Adopta inteligent inducție design, micro-curent atingeți vibrații. 2. Manual comutator lumini LED pentru a indica import și export;. 3: produsul adoptă umanizat design ergonomic teorie, raționalizate mâner, frumos și generos, și se simt confortabil 4. Utilizarea produsului cu esența/crema de piele:

Instrucțiuni de utilizare:

1. Scoate bateria de slot și a pus într-un CR-2032 baterie buton (dacă este prima dată pentru a utiliza, dacă există un acumulator în instrument, pur și simplu scoateți folie izolatoare), produsul intră în starea de așteptare. 2. Ia o cantitate adecvată de esență sau crema de piele, și ușor se aplică pe față, evitând ochii. 3 După utilizare, vă rugăm să ștergeți cu o cârpă uscată sau hârtie după scoaterea bateriei, și apoi pune produsul într-un ambalaj blister sau un loc sigur în care copiii nu pot atinge.

Notă:

Produsul vine cu o baterie buton și butonul bateriei trebuie să fie eliminate atunci când sunt livrate.

24.51lei 46.26lei

Distribuiti

Instrument De Frumusete Electric, Ionii De îngrijire A Părului, Fata Sonic, Fata Massag, Masina De Siliciu De îngrijire, Slim Sonic, Instrument De Frumusete Cu Ultrasunete, Baie Spa, Ems Fata, Aplicatiile Pentru Rochie Cu Strasuri.

material Rășină
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Nume De Brand NoEnName_Null
Cauta