0 Recenzii SKU: w2119

2018 New Sosire de Înaltă Calitate 2 set Medical Stomatologic NOU Dentare cupru filtru Dentare instrument scaun stomatologic accesorii

In stoc


Noi 1Set Dentare Filtru de Apa Supapa de Cupru Pentru Scaun Stomatologic Accesoriu

Nume Produs:Dentare Filtru De Apă

Material:Cupru

lista de ambalare:2Set

Informațiile De Culoare: 1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri. 2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege de culoare descriere ca este culoarea elementului sunteți de cumpărare.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare. 3. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare.Ne place întrebări, întrebați-mă!

Imagini Detaliate

Certificari

Plata

T/T de transfer /western union / pa ypal acc epted.

Termeni de vânzări

Cumpărător internațional - vă Rugăm să Rețineți că taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Feedback-ul

Va oferim 100% mulțumit cu achiziția dvs.!

Am postat feedback-ul pozitiv pentru tine și sper că va face același lucru pentru noi.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să da-mi o sansa, si voi face orice eforturi mari pentru a rezolva.

Despre noi OAO Echipament Dentar este o întreprindere profesionist, care este specializată în cercetarea și dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente stomatologice.

Principalul nostru de produse include de Înaltă și Joasă viteză de mana, LED lampa foto, Detartraj, Stomatologie unitate, Medicilor Scaun, fără Ulei, compresor de aer, Guta cutter, tratament Endodontic, Intra-orale camera, Micro-motoare, pentru Stomatologie, lămpi, Sterilizator si accesorii stomatologice etc.

"Calitate superioară, preț rezonabil și servicii satisfăcătoare" este principiul nostru.Suntem sincer cu nerăbdare să coopereze cu companii din întreaga lume pentru beneficiul reciproc de cooperare de afaceri cu un viitor strălucit!

78.44lei 83.45lei

Distribuiti

Mare Aluat Freze, Mare Bombat Pat Câine, Mare Drenor Inserați Codul, Kia Opius Noroi, Kia Niro Siguranțe, Polaris Piscină De Reparare, Mare Tub De Băut, Discuri De Tăiere 115x1, Kia Oem Panou Rama.

NET WT 50g
Tip De Element Albirea Dintilor
Utilizare Profesionale Dentare
Nume De Brand DEASIN
DIMENSIUNE Moderate
Cerere Dentare Areal
Numărul De Model OAO-631
Certificare CE
Pachet Cutie De Carton
Starea noi
Cauta