0 Recenzii SKU: w2082

Seemfly Poligon Cadru de Metal ochelari de Soare Femei Clasic Vintage Pilot de Conducere Ochelari de Soare de Lux UV400 Nuante Oculos Gafas De Sol

In stoc


Descriere Produs

Caietul de sarcini:

Culoare: Ca Imagine

Material: AC+Metal

Dimensiune: Ca Imagine

Greutate: 25 g

Transport

Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată.Vom trimite articole în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.(Vacanțe poate fi prelungit)

Retrimite & Rambursare

Eu sunt dispus să dea fiecărui client cele mai bune servicii,Dacă aveți orice întrebare despre produse sau comenzi.Te rog nu deschide disputa cu ușurință.Puteți să ne contactați,vom rezolva cât mai curând posibil,și să dea o soluție satisfăcătoare.Multumesc!!!!!

Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-4 cm de eroare

2.Din cauza la alt monitor, culoarea poate fi diferenta

3.Din cauza timpului îndelungat de transport, bunurile pot fi deteriorate în tranzit, în cazul în care elementul este deteriorat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.Noi vă va oferi o soluție bună, vă Mulțumesc pentru înțelegere.

15.57lei 26.38lei

Distribuiti

Pilot Ochelari De Soare, Sticlă Bărbați, Ochelari De Soare Polar, Bărbați Ochelari De Soare, Ochelari De Soare Femei, Ochelari De Soare Vânzare Ochelari De Vedere, Sticlă Pilot, Omul Ochelari De Soare, Aviator Om, Aviator Roz.

Lentile De Material Acril
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand seemfly
Lentile Optice Atribut UV400
Material Cadru ALIAJ
Gen FEMEI
Stil Pătrat
Numele Departamentului Adult
Cauta