0 Recenzii SKU: w2062

Soclu Bricheta Splitter ZNB02 Incarcator Auto Adaptor de 3,5 Dual Porturi USB Suport Volmeter / Temperatură LED Display pentru

In stoc


DUAL USB de ÎNCĂRCARE-Proiectat cu smart IC, suport de încărcare inteligentă, 2 porturi USB produce Max 3.5 a curent de ieșire, smart cip poate identifica automat toate tipurile de brand telefon mobil / tabletă și de ieșire cel mai bun și cel mai rapid de încărcare curent.

1 PENTRU a 2 - A masina e original bricheta poate fi împărțit în 2 prize de acest soclu bricheta splitter, suporta Max. 80W putere, poate furniza putere pentru 2 dispozitive în același timp, cum ar fi GPS, DVR, etc.

AFIȘAJ HD-UN ecran LCD luminos pentru a arăta în timp real masina de tensiunea bateriei, temperatura și actual, mai convenabil de a folosi.Orange a CONDUS Lumina de Noapte în jurul valorii de bricheta care te face ușor de a găsi porturi în întuneric.

În condiții de SIGURANȚĂ de PROTECȚIE-Intelligent design de circuit, suport de protecție împotriva scurt-circuit, supra-curent și tensiune.Suport gama de tensiune de 12-24V DC, potrivite pentru diferite masini, camion, SUV, off-road, autobuze, etc.

SEPARAT COMUTATOR de CONTROL-2 independent switch-uri pentru a porni/opri alimentarea cu energie de fiecare priza, care este foarte convenabil.

La bricheta NU pot aprinde țigările.

Compatibil cu tensiunea între 12V~24V numai, aceasta poate provoca daune la încărcător atunci când tensiunea nu este în acest interval.

Vă rugăm să asigurați-vă că dispozitivul de putere este mai mică decât 80W când vă conectați la priza de bricheta.

Tip: ZNB02 Soclu Bricheta Auto Spliter

Material: ABS

Element Culoare: Negru

Tensiune de lucru: DC 12V-24V

Iesire USB: DC 5V/3.5 a Max

Bricheta Putere: 80W Max

Bricheta Diametru Interior: 2cm / 0,8 în

Greutate netă: 0.122 kg / 4.3 oz

culoare: negru

Material: abs

Conținutul Pachetului:

1 * Masina încărcător de telefon

1 *manual de Instrucțiuni

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

50.97lei 71.81lei

Distribuiti

Dc Metru, 12 Volt Voltmetru, Masina Volmeter, Voltmetru Alb, 200v Voltmetru, T18 Usb Tester, 220 Volt Voltmetru, Dublu Voltmetru, Tester, Voltammeter.

Înălțime Element 4.9cm
Element De Lungime 13cm
Lățime Produs 8.3cm
Articol Greutate 167g
Origine NC(de Origine)
Cauta