0 Recenzii SKU: w2025

Nano Magic Anti-Zero Pânză pentru Masina Universal Suprafață de Metal Instant Cârpă de Lustruit Auto Inteligent Suprafață Pânză de Reparare

In stoc


67454 Cumpara Cumpara Cumpara

Caracteristici:

1. Instant Oxid de Lustruire, Eliminarea: Cu efecte de eliminarea zero și strălucire, efect de oxid de îndepărtare de pe vehicul surfact protejează mașina de organism pentru o lungă perioadă de timp.

2. Acest material este foarte practic si foarte confortabil de utilizat, ușor de transportat, nu trebuie să freca dureaza, poate doar de 3 sau 4 ori și toate zgârieturile dispar, se pare total poate elimina mici zgarieturi frumos

3. Folosit în principal pentru zero tratamentul cu lumină, cum ar fi urme de unghii, zgârieturi superficiale, slefuire nisip, urme, etc. De asemenea, unele efecte, atunci când frecarea zgârieturi adânci pentru câteva minute.

4. Realizate din fibre de poliester, pânză cu suprafața de Nano pudră metalică, ușor miros, nu afectează sănătatea umană.

5. Potrivit pentru toate masina de culoare (culoare inchisa masina utilizați cu atenție, prea multă forță ar putea duce la aberatiile cromatice).

Descriere:

Este un all-in-one prosop care conține materiale abrazive, produse pentru lustruit, lubrifianți și minerale masina suprafețele care sunt eficiente în eliminarea zgârieturi, excremente de păsări, coloizi, vopsea.oxidare, asfalt, poloneză organism și protejează luciu și culoare a corpului.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 20 * 10 * 0.2 cm

Compatibil cu: universal, pentru toate masinile

Pachetul Inclus:

1 buc * Anti-Zero Pânză

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

2.09lei 2.92lei

Distribuiti

Amuzant Poloneză, Pânză Poloneză, Lac De Unghii, Pânză Nano, Pânză De Magie, Poloneză Stil, Modelul Polonez, Masina De Carpa, Poloneză Rack, Polonia Poloneză.

Origine NC(de Origine)
Cauta