0 Recenzii SKU: w1996

Standard Brazilia Soclu Inteligent WiFi de Tip N Priză 16A monitorizare a Puterii de Viață Inteligentă APP de Control de Control Vocal Pentru Alexa de Start Google.

In stoc


Brazilia Standard Soclu Inteligent WiFi de Tip N Priză 16A monitorizare a Puterii de Viață Inteligentă APP de Control de Control Vocal prin intermediul Alexa de Start Google.

>>>> Caracteristici Principale

Smart socket este o modalitate eficientă de a beneficia de automatizare acasă fără costul de a transforma fiecare element din casa ta intr-un dispozitiv inteligent.Mai degrabă decât achiziționarea de noi aparate inteligente, transforma o dețineți deja în dispozitive inteligente pur și simplu conectându-l la priză inteligent.Astfel încât să puteți controla lampa, aparat, sau orice alte conectați dispozitivul într-un mod ușor și convenabil.

Caracteristici:

Lucra cu Amazon Alexa/ Echo Dot& start Google.Gestiona dispozitivele dvs. prin intermediul telefonului mobil sau Voice Control.Inteligent Program - soclu Inteligent ar putea crea mai multe programe pentru a activa/dezactiva electronice seturi.De Monitorizare a energiei - Statistic consumul de energie.

Caietul de sarcini: sarcina Max : 3250W Tensiune de Intrare AC110v-240V 50/60Hz Tensiune Nominală : 220-250V Curent Nominal 16A Material Carcasă ABS+PC Temperatura de Lucru 0℃~40℃ Sistem de Sprijin pentru iOS si Android de Tip Wireless 2.4 GHz Putere de monitorizare suport Alexa,Google cuib.

>>>> Poze Produs

61.08lei 81.41lei

Distribuiti

Ios Acasă De Automatizare, Prelungitor Tuya, Amd 64, Comutator Wifi, Monitor De Putere Wifi, Kincony Comutator, Brazilia Prelungitor, 64 Mb, Brazilia Flag Pin, Se Potrivesc Lenjerie.

Tensiune De Intrare AC 110-240V
WiFi frecvență IEEE 802.11 b/g/n
Sarcină maximă 3250W
CURENT NOMINAL 16A
Suport WIFI Wi-Fi 2.4 GHz
TENSIUNE NOMINALĂ 220v-250V
Canal 1
Origine NC(de Origine)
Gratuit Nume App Viața Inteligentă/Tuya Inteligent
suport Alexa,Google acasa
Certificare CE
Numărul De Model MS18052314
Monitor de putere da
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand wafu
Culoare Alb
STANDARD Tip-N , Brazilia Standard
material V0 ignifug
Camera Echipat No
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Cauta