0 Recenzii SKU: w198

Multifunctional Cosmetice Organizator Acril Praf-Dovada cu Capac Clar Machiaj Perie Cutie de Depozitare

In stoc


Multifunctional Cosmetice Organizator Acril Praf-Dovada cu Capac Clar Machiaj Perie Cutie de Depozitare

100% de Brand nou, cu performanțe bune.

Asta Clar Acrilic Machiaj Perii Suport cu Capac este construit din acril premium pentru a garanta robustețe și durabilitate de lungă durată.

Capac rabatabil previne particulele de praf de la intrarea suport Perie evită astfel murdăria de a face contact cu pensule de machiaj, și ține-ți perii curat si ordonat.

Machiaj perie titularul poate organiza dvs. de zi cu zi de frumusete esențiale, cum ar fi rujuri, bureți, tampon de Bumbac tampon de Bumbac,și roșește într-un singur organizator.Gata mai repede atunci când dvs. de mici dimensiuni spranceana & garnituri ochi, creioane de buze, rimel si rujuri sunt organizate și ușor de găsit în dimineața, dimineața ușor încep de azi.

Acest machiaj perie cutie este cele mai bune cadouri de craciun, cadouri,cadouri aniversare,cadouri de ziua recunostintei,pentru soția ta, fata de prieteni, mather, cineva care iubește a face sau de acea persoana speciala din viata ta.

Numele produsului: Pensula de Machiaj cutie de Depozitare

Tip: Cutii De Depozitare & Lari

Culoare:Transparent culoare

Material:Acril

Dimensiuni: 21.5*18*6cm

Conținutul Pachetului:

1 * Decorative Cutie De Depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

86.21lei 96.86lei

Distribuiti

Machiaj Creativ Organizator, Machiaj Organizator Lemn, Cutie Organizator Machiaj, Metalic Machiaj Organizator, Arylic Machiaj Organizator, Cosmetice Machiaj-organizator, R Organizator Machiaj, Ceramică Organizator Machiaj, Acrilat Machiaj Organizator, Ou Machiaj Organizator.

Origine NC(de Origine)
Cauta