0 Recenzii SKU: w1989

H&S de MIREASA Satin Stras Buchet de Mireasa Buchete de Mireasa accesorii de nunta Artificiale Buchete de Mireasa buque de noiva 2020

In stoc


Mai Multe Produse Posibil, Cum Ar Fi:

H&S de MIREASA Satin Stras Buchet de Mireasa Buchete de Mireasa accesorii de nunta Artificiale Buchete de Mireasa buque de noiva 2018

Cumpărătorul Sfaturi

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Vă rugăm să ne Contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Serviciul nostru clienți vă va răspunde cât mai curând posibil.Au fost aici pentru a ajuta și ne propunem pentru a rezolva orice întrebări în 24 de ore.Dacă nu primiți răspunsul nostru în timp, vă rugăm să re-a trimis e-mail-ne și vom răspunde la tine cât mai curând posibil.Vă mulțumim pentru cooperare în avans.

Plata :

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

3. Metode de plată acceptate:

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Wyltv.ro în viitor.

Mai departe despre plata întrebări, vă rugăm să consultați acest link help.Wyltv.ro/payment_method.html, poate te ajuta .

Transport:

1. Pachetul nava cât mai curând posibil după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile, EMS(7-15 zile),"DHL" "UP-uri", "FEDEX" (3-8 zile lucratoare).

2. În general, cele Mai multe comenzi sunt procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare .Dar de întârziere de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.Comenzile trebuie plasate până la 5 pm EST sau se va merge pe a doua zi de afaceri.

3. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi .Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine.

4. 4. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ , pentru că este țară e Politică Personalizată,vă rugăm să înțelegeți.

Se întoarce:

Accept retur pentru orice problemă de calitate,Plin de Rambursare va fi onorat .

Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice întrebări după ce primiți elemente.

1. Articolele pot fi returnate în termen de 3 zile pentru probleme de calitate sau elemente greșit, dar, desigur, vom verifica totul cu atentie la produsele pentru ambalare și pentru a confirma că este în stare bună.Dacă prin orice șansă, noi vă va oferi o rambursare în curând, după ce vom primi produsul.

2. Nu pentru o problemă de calitate în schimb, clienții responsabilitatea pentru a trimite și transport de marfă de întoarcere.Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă care greu pentru noi să-și vândă din nou.

Feedback pozitiv Feedback-ul este foarte important.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să posta un feedback pozitiv pentru noi.Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru .Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai repede.Multumesc!!!

125.20lei 166.95lei

Distribuiti

Samsung 8a Cazuri De Telefon, Helly Hansen Ploaie Purta, Casca Anti Waterfroof, Samsung 9 Lcd Original, Samsung 9 Acoperi Yamaha, Samsung 96 Tableta Caz, Samsung 9 Jamaica Caz, Helly Hansen Costum Haina, Cuarț Roz Cu Role Partea De Sus.

Articol Greutate 0.56kg
Numărul De Model W2269
material Poliester
Element De Lungime 25cm
Nume De Brand H&S DE MIREASA
Tip De Element Buchet De Mireasa
Înălțime Element 25cm
Lățime Produs 18cm
Cauta