1 Recenzii SKU: w198237

De vânzare o mulțime de DIY cercei găsit catarama ureche cârlig cârlig accesorii bijuterii accesorii bijuterii

In stoc


1. Toate fotografiile arată starea normală de produse,să vorbească cu noi pentru mai multe informații. 2. Diverse materiale,manopera,culori,modele disponibile. 3. Am inversa dreptul de proprietate de toate produsele și informațiile.

Notă

Unele bijuterii de moda au unele culori, vă rugăm să lăsați un mesaj despre culori, atunci când oferta.

Despre noi

China Yiwu Strălucire Bijuterii Co, Ltd este un profesionist companie de bijuterii din Yiwu, care este renumit pentru piața de mărfuri.Ca un producător și angrosist de diverse bijuterii( bijuterii de moda en-gros, bijuterii de argint en-gros ) și alte decorațiuni, ne asigurăm prețuri Avantajoase bază privind de înaltă calitate.Dorim o placuta de cumpărare!

Termenii De Livrare

Transport Gratuit!Un Număr de Urmărire va fi trimis la adresa dvs. de email sau puteți să-l în Wyltv.ro după comenzile sunt livrate.Vă rugăm să ne contactați, dacă nu ați primit codul de Urmărire Numeber în termen de 7 zile după confirmarea de plată.

Dacă ți singură achiziție este mai mult de 200 de dolari, comenzile vor fi livrate prin intermediul EMS/DHL pentru gratuit.

Feedback Termeni

Ne sunt dedicate să vă oferim calitate de top de elemente cu cele mai bune servicii, acesta va fi foarte apreciat dacă vă lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă nu ești complet mulțumit, vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide disput .

Vă mulțumesc foarte mult.

Termeni De Returnare

Puteți returna produsul în ambalajul original în termen de 2 zile de la primire, dacă nu sunt de conținut cu ea.Va vom returna sau trimite înlocuitor în termen de 3 zile lucrătoare după ce vom primi returnat de la tine.Vânzătorul nu este responsabil pentru taxele poștale pentru a returna produsele.Va vom returna prețul de element minus poștale.

11.23lei 12.48lei

Distribuiti

Se Frământa Stres Minge Lipicios, Se Frământa Jucării Din Lemn Sfera, Domeniul 21214 Sticlă De Plastic, Domeniul Aplatizare Newtonian, Fereastra Banda Polipropilena, Vintage Cerneala Parker Sticla, Se Frământa Jucărie Calendor 24zi, Crose De Hochei Pe Iarbă Magazin, Fereastra Termometru Amazon.

Tip De Element Constatările De Bijuterii
Constatările De Bijuterii Tip Ace & Ace
material Metal
Metale De Tip ARGINT
Nume De Brand WQQCR
Articol Diametru 00inch
Înălțime Element 00inch
Lățime Produs 00inch
Articol Greutate 00g
Numărul De Model 000
Element De Lungime 0inch
Cauta