0 Recenzii SKU: w198182

Transport gratuit!DIY accesorii bijuterii 200 Stardust Margele Spacer 10mm Dia.

In stoc


Dragii mei prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, companie scopul este: "bazat pe integritate, calitate win" cu o calitate superioară și preț rezonabil pentru a câștiga încrederea maselor largi de clienți, bun venit clienții noi și vechi

* toate produsele companiei sunt în sistem self-marketing, în principal, scopul, 100% reala poze, pentru a afișa diferite, va exista o diferență de culoare, vă rog, în natură prevalează.

* poate fi un fel de planuri de a construi, poate, de asemenea, în funcție de cerințele dumneavoastră schimbare de design, beton discuție.

* au o probă fizică, fabrica noastră a garanta efectul să fie făcute de același fel de proba.

* doar poze, am doar garantia la efect și de la efect aproape la fel cum se arată în imagine.

* poate schimba placare culoare în funcție de cerințele clientului, produs, material, ambalare, încărcare cerințe, și alte zone în tot procesul.

Oferta noastră este în funcție de materialul de produs, numărul de produse, detalii cu privire la cerințele de muncă, diferite de calitate diferite de preț.

100% satisfacție este garanția noastră.Dacă primiți proiect, si sunt multumit de produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un overmost detaliate de vânzare de rating (DSR) de 5, ceea ce înseamnă foarte mult în viitorul nostru angajamente Wyltv.ro, recunoașterea ta este motivația noastră în dezvoltarea afacerii noastre pentru a vă servi mai bine, și continuă să ofere produse de înaltă calitate la preț scăzut.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, și planul de a da-ne un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți imediat, în?Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

49.26lei

Distribuiti

Jewelri, șirag De Mărgele De Distanțare, Stardust, Sky Star Watch, Mickey Mouse Stil, Ziggy, șirag De Mărgele De Curcubeu, Balonul De Aur, Bratara, Bumbac Perla.

Tip De Element Constatările De Bijuterii
Constatările De Bijuterii Tip Șirag De Mărgele De Capace
Articol Diametru 1cm
Metale De Tip Cupru
material Metal
Cauta