0 Recenzii SKU: w1928

Lavaza Ikemen Sengoku Toki wo Kakeru Koi Caz Silicon pentru Xiaomi Redmi Note 4 4X 4A 5 5A 6 6a 7 Pro Mergi Prim-Plus

In stoc


Descriere

1) de Brand nou și de înaltă calitate. 2) imagine de Înaltă calitate tehnologie de imprimare. 3) Imagine scratchproof, și niciodată nu se estompeze. 4) acces Ușor la toate funcțiile telefonului & accesorii porturi.

Transport Notă: Dacă te întâlnești de cumpărături de sezon aglomerat,timpul de livrare va fi întârziat cu aproximativ 10-25 zile. 1. Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. 2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme.Rambursare 1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție. 2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate,cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. 4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.Feedback-ul 1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (5stele)pentru noi,dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru(1-3stars).Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4.09lei 14.15lei

Distribuiti

Cosplay, Meme Pin, Pin Rever, Arta, Silicon, Felix Vagabonzi Copii, Rață Cuțit, Anime Perna Dakimakura, Tian Guan Ci Fu, Retro.

Caracteristici Negru de Lux Fundas Cazuri Acoperă Drăguț Coque Flexibil Capacul de Cauciuc TPU
DIMENSIUNE phone cases carcasa estojo funda
Compatibil Cu Xiaomi Model Redmi Note 5 Pro
Funcția Murdăria rezistentă la
Nume De Brand Lavaza
Design Afaceri
Compatibil Marca Xiaomi
pachetul de vânzare cu amănuntul No
Tip Montate Caz
Cauta