3 Recenzii SKU: w1923

Corp de caz pentru Tomahawk TZ9010 Caz Breloc 2 cai Sistem de Alarma Auto Tomahawk TZ9010 TZ9030 TZ-9030 Telecomanda LCD Control de la Distanță

In stoc


Notă

Pentru produs, trebuie întotdeauna să susțină această filozofie de afaceri, la același furnizor, același produs, de calitate superioară, preț mai mic!

Aceasta este cea mai recentă produs, cel mai mic preț, iar dacă alegeți să cumpere mai mult de unul, puteți obține, de asemenea, prețuri mai avantajoase, aboneaza-magazin, veți găsi aceste produse ieftine.Vom urmări întotdeauna un serviciu mai bun, și sper că veți recunoaște eforturile noastre, vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

FAQ

1. Trebuie sa platesc taxe vamale?

Acest lucru depinde de politica Vamală în țara dumneavoastră, ați putea fi percepute taxele vamale și taxele pentru ceva achiziționate on-line.Cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.Dar, de obicei, nu aveți nevoie să se ocupe de această problemă.

2. Ce să declare la vamă?

În mod normal, vom declara mai mic pret de pe factura/factura pentru a ajuta la evitarea taxelor vamale, dar dacă aveți orice cerere cu privire la declararea, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine înainte de expediere.

3. Vei verifica Mărfurile bine inainte de a trimite coletul?

Da, avem personal profesionist testare de produse bine înainte de a trimite, și vom alege parcela destul de bine, vă rugăm să nu vă faceți griji.

4. Care logistic metodă va folosi pentru a trimite comanda mea?

Aceasta va depinde de alegerea ta, dar vă recomandăm să alegeți o logistică metodă care ar putea oferi informații de urmărire, astfel încât logistică vor fi mai sigure si mai precise

5. Cât despre după vânzarea de servicii pentru comanda?

Avem echipa de ingineri profesionale pentru a sprijini servicii post-vânzare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă în timpul utilizării acestui produs.

Accesorii made in China, pentru Versiunea rusă Mașină de sistem anti-furt !

11.10lei 14.61lei

Distribuiti

Compresor Anvelope, C120, Sistem De Alarma, Breloc Tomahawk, Cenmax Breloc, Alarma Tomahawk, Tomahawk Tz9010, Magicar, Caz Tomahawk, Tw9030.

Tip Tomahawk TZ9010 Pentru TZ 9010 9020 9030
Tip De Material Plastic
Cauta