0 Recenzii SKU: w191447

Ultra-scurt Rock Tijă de Pescuit Exprimate Rod Mini Tijă de Pescuit Super Grea Parte-utilizarea Marin Dublă utilizare Portabil Tijă de Pescuit

In stoc


Caracteristici:

1. Durabil material: corpul principal al produsului este fabricat de înaltă densitate cârpă de carbon și fibră de sticlă, care este foarte ușor și durabil.Se adoptă din oțel inoxidabil inel de ghidare cadru, care este durabil și anti-rugina.

2. Anti-alunecare și rezistent la explozii: produsul are un efect anti-alunecare mâner și o explozie-dovada inel de metal, care se poate fixa ferm tija pentru a preveni de la rupere din cauza forței excesive.Este simplu, confortabil, non-alunecare, și ușor de curățat.

3. Aspectul de design: produsul are o formă unică, compact și ușor corpul potrivit pentru a pune în buzunare, cutii cu mănuși, genți, rucsaci, etc.

Descriere:

Acest produs este un ultra-scurt rock tijă de pescuit, realizat din materiale metalice, ceramice ochi ghiduri, netedă și nu doare linie, fiabile de calitate și durabil.

Caietul de sarcini:

Material: fibra de sticla + metal

Dimensiune: 1.8 m, 2.1 m, 2.4 m, 2.7 m, 3.0 m (optional)

Greutate: 74g/ 81g/ 107/ 135g/ 169g

Culoare: alb-argintiu

Pachetul Inclus:

1* Mini tijă de pescuit (fără roți)

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

17.62lei 37.49lei

Distribuiti

Yuanwei, Tija Pește, Carbon Tija Pește, Pește Tija Telescop, Tijă De Pescuit Tsurinoya, Tija Alb, Canne O Peche De Filare, Punk Rock Fusta, Harajuku Punk Fusta, Rock Fusta.

Origine NC(de Origine)
Poziția stream
material DIN OȚEL INOXIDABIL
Categorie Rock Tijă De Pescuit
Cauta