0 Recenzii SKU: w18

35mm 45mm Garnituri din Silicon Benzi Fara rama pentru Geam Balcon Sigilii ciudat Negru

In stoc


Fisuri și lacune în jurul valorii de ferestre și uși pot provoca proiecte pentru a veni în casa ta , ceea ce duce la mari costurile de încălzire și răcire.Nostru Silicon Chederul Sigilii sunt utilizate pentru a sigila golurile în jurul valorii de ferestre și uși care pot să condiționat aer de evacuare și în aer liber în aer.Ele pot ajuta, de asemenea, să păstreze nedorite de praf , insecte și polen în timpul lunilor calde.Acestea sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea vechi sau uzate ușă și fereastră sigilii , formând o barieră împotriva aerului exterior.

Cum să știu dacă-mi usi/ferestre nevoie de etanșare benzi sau nu ?

Deschiderea și închiderea ușii duce la izolare în vrac sau sunet bariere provocând o ajustare constantă.Obtinerea ușa izolate fonic, implică de lucru nu numai pe ușă, dar, de asemenea, rama si tocul ușii.O regulă bună este să-ți amintești dacă lumina trece , sunetul este sigur să urmeze.Utilizați o sursă de lumină strălucitoare pentru a examina munca pentru orice deschideri în cazul în care sunetul poate pătrunde.

De dimensiuni normale, sunt larg de 25mm, 35mm, 45 mm, de culoare alb, negru, gri, maro, translucid .Puteți găsi oricare dintre ele în magazinul nostru.

Are mai Multe dimensiuni pentru a se potrivi cu precizie. Bună rezistență la compresie. Proprietăți excelente de izolare. Excelentă rezistență la îmbătrânire și ozon. Excelent baze și acizi rezistență.Superior conservarea căldură și de performanță de economisire a energiei.

Dacă dimensiunea de mai sus nu poate satisface cererea dumneavoastră, mai avem unul mult mai larg, 60mm, chiar 110mm benzi pentru 0-70mm decalaj.

Cerere

Pentru Usa Jos Sigilii

Acasă weatherization este un mod ușor și la prețuri accesibile do-it-yourself proiect care poate fi realizat pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta reduce facturile de energie, reduce proiecte, de a spori confortul interior, bloc insecte/insecte/tantari/praf/vânt/zgomot si protejeaza interioarele de condiții meteorologice aspre.Suntem mandri de a oferi o varietate de ușor de instalat weatherization produse, inclusiv fereastră seturi de izolare, chederul sigilii, sigilii de usi, etc..Utilizarea împreună cu alte weatherization de produse pentru a face casa ta mult mai confortabil și eficient de energie pe tot parcursul anului.

35.44lei 41.71lei

Distribuiti

Grip Strip Negru, Neon Benzi Negre, Fier De Benzi Negre, Scara De Iluminat Benzi Negre, Banda De Etanșare Roșu, Banda De Etanșare Neagră Baie, Perie De Etanșare Benzi Negre, Bandă Covor Negru, Lozie Benzi Cu Led-uri, Negru, Ușă De Sticlă Bandă De Etanșare Negru.

Certificare NICI unul
material silicon de calitate
Lățime 25mm, 35mm, 45mm
Tip De Etanșare Benzi
Performanta Bloc de Apă Praf de Vânt Zgomot Bug-uri Proiect de Fum și de Economisire a Energiei
Origine NC(de Origine)
Cauta