0 Recenzii SKU: w184117

China alamă salt Pește dragon Ușă arzător de tămâie

In stoc


Material: alama Origine: China Dimensiuni: lungime:8 cm Greutate: 0.7 kg

Sfaturi: Poate, culoarea de bunuri au o mica diferenta de la imagine la fel de diferite pe computer, vă rugăm să înțelegeți

bine ati venit la magazinul meu

Eu sunt un en-gros și cu amănuntul comerciant.Principalele produse: alama, cupru alb, imitație de rășină, imitație shoushan sculptură în piatră.

Eu am propria mea fabrica si magazin în China.

Produsele mele acorde o atenție la procesul de producție, iar produsele realizate sunt de manoperă fin, linii clare și de bună calitate.

Prețul produsului este foarte rezonabil.Veți obține cele mai bune produse cu prețul cel mai mic.

În ambalare a mărfurilor, vom alege mărfuri în condiții de siguranță, astfel încât mărfurile vor fi în stare bună atunci când le primiți.

În transport, vom alege cel mai rapid mod de transport adecvat pentru țara dumneavoastră.După ce plăti, puteți primi produsul in cel mai scurt timp.

Transport

1. Am expediat în întreaga Lume

2. Putem livra comenzi în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.

3. Articol trimis de China Post Airmail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 20 de zile la 30 de zile.

4. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 35 de zile.Dacă nu primiți elementul după 45 de zile,vă rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

Politica de returnare

Magazinul nostru va ofera o 7 zile (de la cumpărător primite) se întoarcă și politica cursului de schimb.Dacă nu ești 100% satisface cu produsele noastre, vă

poate le returneze în termen de 7 zile pentru o rambursare completă (Pret+costul de Transport maritim,transport maritim înapoi taxele nu includ) sau pentru un schimb.

Ne va livra înlocuirea odată ce am primit și procesat revenit element(e).Dacă cererea de rambursare, am va notifica

prin e-Mail de restituire o dată am primit și procesat revenit element(e).

Feedback-Ul Cumpărător

Multumim fiecare feedback-ul pozitiv și ne va lăsa feedback-ul la tine pentru comenzile care au completat și au lăsat feedback-ul pozitiv pentru noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, ne-ar place posibilitatea de a corecta orice probleme.

Mult noroc și fericit de licitare!

175.30lei

Distribuiti

Talie Arzător De Ulei, Tămâie Ulei De Arzător, Alamă Nada, Bronz Crap, șirag De Mărgele De Aramă, Burner Arzător De Ulei, Pește Arowana, Diese Arzător De Ulei, Arzător De Ulei De Lavanda, Aur Arzător De Ulei.

Tema Mascota
material Cupru
Nume De Brand NoEnName_Null
Caracteristică Regională China
Cauta