0 Recenzii SKU: w181604

12mm Margele Cinabru Sculptate Boddha Parte Lotus Roșu de Bază Șirag de mărgele Japa Mala Mala Brățară Bijuterii Constatările DIY Accesorii

In stoc


*♥*❤ *♥* .·:**:·.ƸӜƷ.·:**:·.*♥*❤ *♥* ·:**:·.ƸӜƷ.·:**:·. *♥*❤ *♥*

★ Cantitate:10buc/lot

★ Material: Cinabru

★ Dimensiune: 12*26mm

★ Transport:

[1] Pentru mai puțin de $10, Vom folosi economice de transport maritim fără număr de urmărire, de obicei, ia 12-38 zile, zonă de la distanță pot avea nevoie de mai mult .

[2] Pentru sus $10, Vom folosi economice de transport cu numărul de urmărire, de obicei, ia 10~28 de zile.

[3] Pentru sus $120, trimite prin curierat rapid, este nevoie de aproximativ 6-10 zile ,și nu uitați să lăsați numărul dvs. de telefon, împreună cu ordinea.

★Returnare Și Rambursare

Noi suntem responsabili pentru element greșit, element rupt, dacă nici o problema, doar trimite un mesaj cu o fotografie în timp util.vom retrimite sau de restituire pentru ea.Și, în general, nu se accepta returnarea / restituirea cauzate de preferințele Personale.

★ Feedback-ul

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

*♥*❤ *♥*.·:**:·.ƸӜƷ.·:**:·.*♥*❤ *♥* ·:**:·.ƸӜƷ.·:**:·.*♥*❤ *♥*

41.33lei

Distribuiti

Roșu Chrystal Bijuterii, Lotus Sculpta șirag De Mărgele, Sculptate Lotus Margele, Sculptate Lotus Colier șirag De Mărgele, Roșu Rossary Bijuterii, Jade Lotus șirag De Mărgele, Sculptate Lotus Guru Margele, Sculptate Flori De Lotus șirag De Mărgele, Roșu Cupper Bijuterii, Red Carter Bijuterii.

Constatările De Bijuterii Tip Alte
Tip De Element Constatările De Bijuterii
material Alte
Cauta