0 Recenzii SKU: w1810

Noul Diamant pictura cruce cusatura de Ceasuri de bufnita 3d Diy Diamant Broderie Cadou Lipite Pătrat de mozaic Burghiu decor acasă animale meserii

In stoc


Diamant pictura cross stitch este un nou manual DIY proiect broderie cu mai multă creativitate decât cruciulițe.Nou dezvoltat de rășină de 2,5 mm patrati diamantul este de culoare bogat, cu 18 fațete efect, și luciu excelent.Se poate procesa cu modele florale și pitoresc,animale și alte imagini modele personalizate diamant mozaic.Diamant Pictura este elegant, nobil și elegant.Finite diamond picturi sunt suitabale pentru camera de zi, dormitor, de studiu.

Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături.

De vânzare cu amănuntul: vom accepta tranzacția de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume.Nu am stabilit limita minimă pentru toate produsele.

En-gros: vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume.În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati.dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine.Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător.

Agent de livrare: dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine.Vă rugăm să ne spuneți cumpărătorilor informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin tale secrete de afaceri, nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău.

Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim.

2. Transport:

Produsele noastre sunt din China continentală.După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 5-7 zile lucratoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri.Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat.

De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, mărfurile vor fi livrate în 20-40 de zile.Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe.Prin urmare, China Post parcelă timpul de livrare este de maxim 60 de zile.

4. După-vânzare de servicii:

Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate în mod strict.Dacă ați găsit bunurile primite are probleme de calitate (non-artificiale daune) în termen de 3 zile.Vă rugăm să ia fotografii și să contactați cu noi, ne vom schimba sau returna pentru tine.

5. Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu bunurile dumneavoastră, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri, vă rugăm să contactați cu noi, putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ de la Wyltv.ro.Vă mulțumesc foarte mult.

30.85lei 44.04lei

Distribuiti

Ceas Broderie, Ceas Cu Diamante, 5d Ceas, Diamant Mozaic Ceas, Ceas Cu Diamante De Broderie, Diamant Vopsea, 5d Diamant Mozaic, 5d Diamant Vopsea, Diamant Mozaic, Mozaic Ceas.

Nume De Brand DPF
Stil Europa
Forma De Diamant Pătrat
material Rășină
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Zona Lipirea Plin
Utilizarea Picturi
Numărul de Culori 30-45
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Model Tip Animale
Cadru No
Forma Trei-dimensional
Cauta