0 Recenzii SKU: w1797

Electric Alpinism Scara Mos Craciun Muzica De Craciun Figurina Decor Petrecere Electric Alpinism Scara

In stoc


Caracteristici:

1.Buna material:Non-țesute, în condiții de siguranță și durabile, este atent tăiate cu puternice stereoscopic sens.Jucărie are nevoie de 3 baterii AA.(nu sunt incluse).

2.Unic si Creativ:Unic alpinism modelare,adorabil Alpinism Mos craciun,rafinat, expresia facială cu un mini-aur, povara lui de pe spate,se urcă pe o scară de frânghie.

3.Decor Perfect: Această alpinism mos craciun papusa este perfecta pentru decorarea pom de Crăciun, acasă, usa, perete, gradina de crăciun.Avea pe pomul de Crăciun în această iarnă, copac va fi unic în cartierul tău.

4.Mare Cadou: O cel mai bun cadou de crăciun pentru copiii dvs., prietenii și familia.Ornamente mari pentru a crea atmosfera de festival și aduce o mulțime de distracție și de fericire.Sa perfectă dimensiunea este destul de potrivit pentru a atarna in bradul de craciun sau pentru interior și exterior decor în partide.

Descriere:

Acest alpinism mos craciun papusa este perfecta pentru decorarea pom de Crăciun, acasă, usa, perete, gradina de crăciun.Avea pe pomul de Crăciun în această iarnă, copac va fi unic în cartierul tău.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Scara Dimensiuni: Lungime 65cm

Mos craciun Dimensiune: 19*9cm

Putere de: 3x Baterii AA(Nu sunt Incluse)

Pachetul Inclus:

1 * Senta Crăciun Decorare(Bateriile Nu Sunt Incluse)

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

51.39lei 85.67lei

Distribuiti

Pisica Neagra 60 Cm Figurina, Negru Cazul Xiaomi 2 Lite, Dep Val Pachete De închidere, Pisica Neagra De Cauciuc Catsuit, Personalizat Barbati Din Piele De Curea, Hanorac Gol Morty Femei, Pisica Neagra Cosplay Bikini, Cașmir Negru Rola Gât, Pisica Neagra Figurine Anime.

Origine NC(de Origine)
Cauta