0 Recenzii SKU: w1794

Mașină de Demontare Interior Kit Audio Îndepărtarea Panoului Ornamental tabloul de Bord Auto, DVD Player Auto Trim Removal Tool

In stoc


Caracteristici:

1. Car audio demontare bun ajutor, conține cea mai mare piață auto audio demontare instrumente, multi-funcție de combinația instrument, pentru piața de astăzi modele de design.

2. Scoateți panoul interior, panoul de instrumente, sunetul zona de control, și acesta este un bun ajutor.

3. Acest set de instrumente, manopera rafinat, material excelent, dar, de asemenea, un cadou bun pentru prieteni.

4. Comparativ cu vânzările anterioare de metal rocker instrument de construcție stres destul de greu să cataramă Alice ușă rău pentru utilizarea din fier sau din oțel inoxidabil instrument deosebit de greu suprafață va deteriora masina vopsea în diferite părți după utilizare va pleca Alice urmă.

5. Acest paragraf este upgrade-ul de instrumente îmbunătățit, în asigurarea de viață a sculei și putere, în același timp, abandoneze complet de materiale metalice.Toate din material sintetic de calitate este foarte bun, are anumite protecție elastic puterea de ușă vigoare poate catarama bine, nu-mi place metal declin în mașină ca asta Alice lasă urme.

6. Categoria este foarte largă, inclusiv eliminarea usa si interior cu rocker, diverse taste sonore și așa mai departe, neted si elastic

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: Portocaliu

Greutate:40g

Pachetul Inclus:

1X 4buc Car Audio Auto Removal Tool Kit

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Datorită personale diferite tehnici de măsurare, acolo ar putea fi o eroare de 1-3cm de fizică.Vă mulțumesc!

0.83lei 1.29lei

Distribuiti

Instrumente De Bord Skoda, Buc Demontare Tablou De Bord Auto, Tabloul De Bord Instrument De Ștergere De, Drujba Demontare Tool, Demontare Instrument Denso, Conectori Demontare Tool, Lexus Demontare Instrumente, Demontajul Instrumente, șurub Suport Demontare, Demontare Bord Toyota.

Tip De Element Anvelope Instrumente De Reparare
Origine NC(de Origine)
Cauta