0 Recenzii SKU: w173027

Lenjerie Sexy Uniforme Jucător de Fotbal Majoreta de Fotbal Fata rochie de petrecere Rochie Fancy Costume YZM1206

In stoc


Ref : YAM1206 .

Culoare: ca imagine .

Marime : S, .M, L,XL .

Pachetul include: de Unul s exy Top , Pantaloni scurți ,Șosete .Livrare Expres

Dacă transportul se face prin DHL, EMS, TNT, Aramex, cumpărătorii trebuie să adauge taxe suplimentare de la serviciu.Atunci când magazin mai mult de 20 de articole, vom folosi EMS sau DHL .

Serviciul clienți va garantam ca toate produsele sunt bunuri de valoare ridicată prin atent selectate.Cei care îi place să dea Feedback-ul Neutru, îi place să spună "mai mult sau mai puțin aceleași, în general" și nu obișnuiți să faceți Pozitiv Feedback-ul, vă rugăm să ne contactați în mod prioritar, astfel încât să putem rezolva.

Notă

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului .Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina.ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a face.

79.28lei

Distribuiti

Majoreta, Costum De Majoretă, Sex Costum De Fotbal, Costum De Majoreta, Steaua Costum De Majoreta, Fotbal Sexy Costum Pentru Femei, Costum Majoreta De Fotbal, Sexy Tinuta De Fotbal, Costum De Poliție Pentru Femei, Costum De Majoreta Femei.

Utilizare Specială Costume
Sugestiv Sexual No
Tema Majoreta
Obscene Imagine No
Numărul De Model YZM1206
material Poliester
Cauta