0 Recenzii SKU: w172474

Generale a Presiunii în Anvelope Resetare Instrument de EL-50448 pentru toate modelele de Anvelope Instrument pentru Vehicule Fixment Resetarea

In stoc


Caracteristici:

1. După fiecare rotație a anvelopelor, schimbarea modulului electronic al caroseriei sau înlocuirea senzorului, senzorul re-lectură procedura trebuie să fie executată.Odată re-lectură modul este activat, cod de identificare pentru fiecare senzor va fi citit în corpul de control al modulului de memorie.Atunci când un senzor cod de identificare este citit, modulul de comandă al caroseriei face la semnal sonor pentru a indica faptul că senzorul a trimis codul de identificare și modulul de comandă al caroseriei a primit și a citit-o.

2. Modulul de comandă a caroseriei trebuie să citească senzor coduri de identificare în ordinea corectă pentru a determina locația corectă a senzorilor.Prima identificare codul citit este atribuit față stânga poziție, cea de-a doua este atribuit față dreapta poziție, cea de-a treia este atribuit spate dreapta poziție, iar al patrulea este atribuit spate stânga poziție.Rândul său, luminile de semnalizare se vor aprinde, respectiv, pentru a indica secvența corectă de poziții de lectură.

3. Fiecare senzor are o frecvență redusă în interiorul bobinei.Când monitorizare a presiunii în anvelope este folosit în activați modul, se va genera o frecvență joasă de transmisie de semnal care activează senzorul.În-citire în modul, senzorul răspunde la joasă frecvență de activare prin transmiterea unui semnal.În-citire în modul de monitorizare a presiunii în anvelope, atunci când modulul de comandă al caroseriei primește o citire în modul de transmisie semnal, se atribuie senzor cod de identificare vehicul poziția corespunzătoare citit-în ordine.

Descriere:

De monitorizare a presiunii în pneuri (TPM) implementează citit-în funcție de modul de monitorizare a presiunii în anvelope sistemul prin intermediul panoului de bord (IPC), modulul de comandă al caroseriei (BCM), 4 frecvențe radio transmițător de presiune senzori și circuite de date seriale.

Caietul de sarcini:

Culoare: Portocaliu si Negru

Tip: EL-50448

Material: Plastic si Metal

Potrivit pentru : toate tipurile de Vehicule

Pachetul Inclus:

1 * Presiunea În Anvelope A Reseta Masina

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

14.07lei 19.04lei

Distribuiti

Cutie Casa Din Lemn Raft, Cutie Hdd Usb Usb 30 C, Camasa De Noapte De Bambus, Drăguț Lucruri De Cumpărături, Blana Telefon Samsung S9, Ghirlanda 100m De Bord, Daniel Seavey Jersey, Familie Iepuras Jucărie Set, Eșuată Decor Tematice.

Nume De Brand SEBTER
material Plastic și metal
Origine NC(de Origine)
Cauta