0 Recenzii SKU: w1703

Tablă de metal Semn de 20*30 cm stop autocolant Decor Bar Pub Acasă Vintage Retro Poster de benzi desenate autocolant(Vizitati Magazinul Nostru

In stoc


DIMENSIUNE

11.8*7.8 inch(30*20cm).

UȘOR SĂ STEA DE ARTĂ

Acest metal ușor, tin semn vine cu 4 găuri pre-perforate pentru a bloca.E destul de usoara pentru a fi montat cu dublu spumă fețe banda de comandă sau de benzi.Marginile de fiecare staniu semn sunt rulate si tivite pentru manipularea în condiții de securitate.

CLASIC VINTAGE DECOR

Aceste retro colectie tin semne sunt un mod distractiv și atractiv decor pentru Casa ta, Birou, Bar, Restaurant, Camin, Peștera Sau Garaj!

NICI O DECOLORARE

tin semne sunt tipărite de către rezistent la apa de înaltă definiție digitale de imprimare cu cerneală, oferă mai multe cu adevărat de epocă impresii.Ea nu va dispărea, indiferent de soare, de ploaie, sau alte fenomene meteorologice extreme.Acesta va rămâne ca nouă chiar și după mulți ani de interior sau de exterior.

DE ASIGURARE A CALITĂȚII

Contactați-ne dacă nu sunteți mulțumit cu metal sign.Vom rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil

NOTĂ DE INSTALARE

Puteți să-l atârna în rezervate gaura pentru a evita deteriorarea peretelui.

Pentru un transport sigur, unghiile de perete nu sunt incluse în pachet.

LISTA DE AMBALARE

1 * Dreptunghi De Metal De Staniu Semn

52.44lei

Distribuiti

Evacuare Craniu, Harley Sportster Z Bar, Metal Semn De Stop, Semnul Rutier Stop, Semn, Bobber Opri, Decor Pub, Metal Sign, Semn De Stop, La Apusul Soarelui.

Stil Pastorală
Origine NC(de Origine)
material Tin
Cauta