0 Recenzii SKU: w1700

Transport gratuit CVT Răcitorului de Ulei de Transmisie 21606-1XF0A pentru Nissan NV 2.0 L MR20DE Rogue Juke Sentra 1.6 2.0 2.5

In stoc


Cumpărături Observa: luăm în serios pentru afacerea noastră, sperăm că sunteți la fel!!!

1. Comunicarea este foarte importantă, ne poate trimite scrisoare în perioada de cumpărături, dacă nu răspunde, vom privință sunteți de acord cu sugestia noastră, vă rugăm să examineze mesajul nostru în următoarele 2 zile după ce ai comandat.Dacă nu răspunde la scrisoarea noastră, vom privință sunteți de acord cu sugestia noastra!!!

2.Dacă doriți să renunțe la comandă, vă rugăm să alegeți cancel motiv ca"nu vreau"sau"alt motiv", vom rambursa integral pentru tine.Îți mulțumesc pentru bunătate și înțelegere.

3.Vă rugăm să asigurați-vă că numărul de telefon este de 100% disponibile și corectă, pentru compania expres de a contacta cu tine odată ce elementul a sosit în țara dumneavoastră.

Element Descriere

CVT Răcitorului de Ulei de Transmisie 21606-1XF0A pentru Nissan NV 2.0 L MR20DE Rogue Juke Sentra 1.6 2.0 2.5

De Calitate De Tip

Aftermarket Tip

De Referință Nr.

OEM Nr.: 21606-1XF0A

Potrivit Pentru

Nissan

1 buc ca fotografie a demonstrat

Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO), adresa dvs. de ordine trebuie să fie confirmat pe măsură ce scrieți.

Transport gratuit comanda va fi livrat prin Wyltv.ro Standard de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Colet sau altă Linie Specială Express.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

Comenzile procesate în termen de 1-4 zile lucrătoare după verificarea plății

Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori

Comunicarea este cheia!!!

Comunicarea este cheia!!!

Comunicarea este cheia!!!

Te rog compara cu vechiul parte și verificați că este corectă parte inainte de a cumpara.Vom face noastre cele mai bune pentru elemente de listă cu cât mai multe detalii posibil.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne întrebe,dacă ați cumpărat greșit, acesta poate fi returnat pentru o restituire, dar a revenit pe cheltuiala ta.Dacă livram piese greșite, care nu ca ai comandat-o, ne va purta responsabilitatea de a retrimite sau de restituire.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe de import, impozite, nu numai noi, chiar în întreaga lume vânzătorul are aceeași politică

Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde, toate produsele vor fi examinate înainte de a livra la tine

Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

Garanția noastră este limitată de răspunderea produs numai și nu acoperă alte daune-interese.

Garanția este nulă dacă produsul a fost neglijență deteriorate din cauza utilizării necorespunzătoare sau instalat necorespunzător.

Pentru orice schimb sau returna produsul trebuie să fie în ambalajul original, nefolosite, stare, include accesorii, orice murdare zgârieturi daune,redimensionarea, modificarea de orice parte a articolului va percepe o taxă suplimentară, sau a refuzat primirea.

Luăm foarte în serios intimitatea ta.Nu vom vinde sau închiria informațiile dvs. de contact pentru orice alte marketing

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva imediat problema, multumesc

Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 21:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă .

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica)

510.24lei

Distribuiti

Cvt, Scuter Electric Suspensie Fata, Nissan Cvt, 320t, Yamaha Ulei De Transmisie, Nissan Murano Ulei De Transmisie, Jf011e Transmisie, 60v 20ah Scuter Electric Baterie Litiu, 13 Inch Anvelope, Furtun De Strung.

Lățime Produs 1cm
Articol Greutate 1kg
Plasarea pe Vehicul
Articol Diametru 1cm
Tip De Element Sistemul De Răcire
Element De Lungime 1cm
An 2007-2012
Folosit pentru NISSAN
Nr. de Cilindri 4 Cilindri
Deplasare 2.0 1.6
Numele Modelului 21606-1XF0A
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Tip De Material Aluminiu
Înălțime Element 1cm
Folosind Sistemul Sistemul De Ungere
Cauta