0 Recenzii SKU: w1699

Pentru Honda XRV-2017 DIY de Mână-cusute Volan Masina se Acoperă partea de Sus din Piele

In stoc


Capac Roată Interior Styling Mână Cusute Auto Capac Volan

》》 Daca nu spune-ne design-ul, vă vom trimite articol ca prima imagine de design.

Caracteristici: Selecția naturală primul strat de vite mici din piele, de siguranță, non-alunecare, pentru a proteja auto originale, respirabil, patru temperatură constantă.

Vom accepta pentru personalizate personalizate, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră de proiectare și idei.vă rugăm să rețineți că anumite modele de masini din mașină înainte de a plasa comanda, precum și nota de piele/piele de culoare, linie/culoare cusatura, dacă aveți nevoie pentru foraj//găuri perforate, dacă aveți nevoie pentru marker pe la ora 12.

Dimensiunea de mai sus pentru țiglă manual de măsurare, din cauza unor probleme personale tehnică de măsurare este diferit, nu poate fi de 1-3 cm de eroare de fizică.

Pagina de detalii produs dimensiunea imaginii nu va fi unele erori între dimensiunea reală.E masina privata, asta înseamnă că dimensiunea specifică se bazează pe modelul de masina.

Notă: acoperirea Noastră este potrivit pentru masina ta volan original din piele.Deci, nu trebuie să scoateți din piele original, puteți instala direct acoperirea noastră.

!!!Dacă aveți orice problemă pentru comanda.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, cu nici o ezitare înainte de a ne lăsați un feedback-ul.Vom răspunde și de a rezolva problema pentru tine cât mai curând posibil, până când sunteți mulțumit!

》》 Asigurați-vă că volanul este aceeași cu imaginea.dacă nu, sigur, nu ezitați să ne contactați.

---

172.63lei 196.17lei

Distribuiti

Smart Cover Volan Fortwo, Capac Volan Combi, Lada, Masina Capac Volan Yundayi, Blana Capac Volan Kalina, Capac Volan Panda Femeie, Capac Volan Musso, De Comandă Pe Volan Honda, Din Piele Capac Volan Honda Accord, Capac Volan Honla Se Potrivesc, Capac Volan Leucoree.

DIMENSIUNE 38cm
Tip De Material Partea De Sus Strat De Piele
Numarul Parte Nu se aplică
Personalizare Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să ne contactați
Garanție 1 an
Caracteristici Speciale steeirng capac roata
Montarea De Tip Performanță/Personalizate
Compatibilitate Pentru Honda XRV 2014-2017
Tip Capac Volan
Culoare Negru / Portocaliu
Plasarea pe Vehicul Fata
Finisaj De Suprafață top din piele
Articol Diametru 38CM
Țara/Regiunea de Fabricație China
Cauta