0 Recenzii SKU: w1684

Pentru Huawei Maimang 7 Lentila de Sticla touchscreen Touch screen Ecran Exterior Pentru Huawei Maimang7 Capac de Sticlă fără flex Mai mang 7

In stoc


Pentru Huawei Maimang 7 Lentila de Sticla touchscreen Touch screen Ecran Exterior Pentru Huawei Maimang7 Capac de Sticlă fără flex Mai mang 7

Caracteristici: 1. Produse Detaliu s: Pentru Huawei Maimang 7 Lentila de Sticla touchscreen Touch screen Ecran Exterior Pentru Huawei Maimang7 Capac de Sticlă fără flex Mai mang 7 2. Control de calitate: Fiecare părți testat cu instrumente speciale sau placi principale înainte de livrare pentru a se asigura de lucru. 3. Ambalare: Toate Piese de Schimb Telefon Mobil Ambalate în saci anti-static cu cutie de spumă pentru a asigura siguranța în transport. 4. Livrare în 2 zile lucrătoare după confirmarea de plată. 5. Excelent după-servicii de vânzare.oferim 3 luni garantie; 6, Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de piese de schimb telefon mobil în piața Chineză cu toți clienții noștri.

Observație: 1. Odată sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ. 2. Suntem furnizor profesionist , TOATE produsele Testate de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare.Dacă Produsul deteriorat după Instalare .Noi nu suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu. 3. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare.ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. 4. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. 5 .DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă.Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile .Tehnicianul nostru va testa pe deplin.dacă ecranul LCD NU este rupt sau deteriorat ,va Vom trimite înlocuitor ( taxa De returnare vor fi suportate de tine, Vom plăti taxa de transport pentru retrimiterea. ) NOTĂ: Despre Valoarea Declarată în vamă, putem face în funcție de valoarea reală, dar noi NU suntem responsabili pentru orice probleme vamale din țara de destinație, pentru că a Greșit cu Valoare Declarată.Transport:

Ne va fi capabil de a obține le-a expediat prin DHL, EMS, hong kong AIR Mail, la alegerea ta.Sau putem să-ți oferim cea mai economică și mai sigură metodă de transport maritim.Scopul nostru este de a obține comanda ajunge la tine în cel mai bun mod doriți.

DHL în mod normal durează 3-5 zile pentru a ajunge la tine.

EMS în mod normal ajunge la tine în 7-15 zile.

China par avion, epacket ajunge în mod normal la nivel mondial în 15-35 zile .

Feedback-ul:

1. Este foarte important pentru tine pentru a verifica eventualele mesaje în e-mail sau în Wyltv.ro pentru primele trei zile de la plată, pentru că nu este foarte probabil, de informații, care este în așteptare pentru tine de a răspunde, în scopul de a evita întârzierea trimiterii pachetului.

2. Orice alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vă vom răspunde în curând.

3. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Facem tot posibilul să vă asigurați că fiecare personalizat 100% satisfacție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un negativ/neutru feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

14.99lei 19.20lei

Distribuiti

Nezuko Tricou, Sonoda Umi, Anime Kitsune, Draga Mea, în Franxx Samsung Nota 8, Caz Dragă în Franxx Samsung, Gintama Set, Ichigo Kurosaki Poster, Bungou Câini Vagabonzi Figura, Senko Coada, Vioara Tinuta.

Numărul De Model Pentru Huawei Maimang 7
Stoc au
Nume De Brand Ivibrate
Modul Compatibil Pentru Huawei Maimang 7
test ok înainte de expediere Testat unul câte unul
Tip Un+De Calitate
Sytle ecran tactil fără cablu flex
DIMENSIUNE For Huawei Maimang7
Ecran ≥5"
Locul de origine Guangdong,China(Continentală)
Calitate HQ
Compatibil Marca Huawei
Culoare negru
Cauta