0 Recenzii SKU: w16772

32 MARE-cel MAI frumos cadou de Afaceri de TOP RECE birou succes eficace Talisman Bani de Desen RETRO CAL de bronz sculptura Mana

In stoc


este ediție limitată , dacă vă place , nu-l pierdeți .dimensiuni : 32CM inaltime , greutate : 2.7 KG

Metoda de transport maritim :

1: vom verifica și ambalaj cu atenție și de a trimite comanda la stația de poștă timp de 2 zile după de a primi plata .

2: vă Rugăm să înțelegeți că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Poșta post :

în Australia , SUA , marea BRITANIE : 15-20 de zile .

alte țări au nevoie de mai mult de 30 de zile .

3: dacă încă nu ați primit pachetul dupa 30 de zile .vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

noi va oferim camioane număr sau la stația de poștă TEL .ajuta de urmărire pachet și de a oferi tot ajutorul nostru .TONGSHIFU --HANGZHOU

4: nu accepta orice feedback-ul negativ .dacă despre livrate în pachet sau pantofi cu orice întrebări , vă rugăm să contactați-mă , Vom rezolva cat mai repede posibil .și să accepte rambursare .Nu uitați să ne spuneți numărul de telefon în câmpul notă de informațiile de plată.lucrătorul nevoie de ea atunci când vor livra pachetul.

1 461.18lei

Distribuiti

Cupru Cal, Sculptur, Aiguoli Familie, Sculptura Din Bronz Antic, Cal Chineză Sculptura, Antic Cal, Brass Monkey, Cu Feng Shui Calul, Tooart, Alamă Cal Statuie.

Caracteristică Regională China
Tema Mascota
material Metal
Nume De Brand TANGYONG ARTA
Cauta