0 Recenzii SKU: w1671

LG X Power Set 3 piese temperat pahar ecran protector anti-zero ultra-subțire, ușor de instalat

In stoc


AVERTISMENT : Aceste tipuri de protectori, de obicei, nu acoperă 100% din ecran și se lasă o margine pe margine, mai ales atunci când vine vorba de Smartphone-uri cu profil curbat ecran, în plus, în conformitate cu Smartpone model, camera este, uneori, protejate de protector, în orice caz, Acest lucru nu interferează cu buna funcționare a acestuia.

Perfecta】 protecție mai bună calitate sticla si 9H duritate datorită care protejează ecranul de grătare și lovituri foarte eficient.

【Ultra Transparencia】-cristale de iGlobalmarket oferi claritate, luminozitate și claritate aveți nevoie atunci când utilizați ecranul protector.

【Ușor de a instala acest tip de sticla face mai ușor pentru a instala simplu și precis, fără temut bule, atașați la ecranul perfect

【Mare sensitivesits cristal transparent material are o grosime de 0,30 mm pentru a conserva sensibilitatea ecranului, fără limită de experiența tactilă de ea, la toate

17.95lei

Distribuiti

Lhs De Baschet Fete, Medicale De Argint șosete, Burghiu Burghiu Albastru, Hârtie Poster Nirvana, Drept Cutit 25 Cm, Cercei Inele 150mm, Spot Led, Baterie Rhb, Mercedes Scrumiera 213, Mp 40r Magnetic Pompa.

Edge-to-Edge Acoperire da
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul da
Caracteristici Usor de instalat
Compatibil Marca De Telefon LG
Tip Față De Film
Nume De Brand iGlobalmarket
Pachet da
Cauta