0 Recenzii SKU: w1669

JAKCOM CH2 Smart Wireless Încărcător de Mașină Mount Titularului Meci la solar power bank încărcător dock pad masina rapid banda a 4-65w

In stoc


JAKCOM CH2 Descriere Produs

JAKCOM CH2 Smart Wireless Incarcator Auto Suport

Autostretch | Touch Deblocarea | Qi De Încărcare Rapidă

Smart Inducție

O infraroșu inducție modulul este încorporat.Atunci când o aproximare telefon inteligent este indusă, titularul va extinde în mod automat.După ce telefonul mobil este bine plasat în vigoare, titularul va automat cu clemă și repara.

Atingeți Deblocarea

Atingeți indicație domeniu este inovativ proiectat în partea de jos a suportului.Atunci când un deget atinge, titularul va debloca automat și să se extindă.Un utilizator poate avea sau loc de un telefon mobil în conducere.

Mare durata de braț

Acest suport are un 10cm titularul durata de braț largă, care este potrivit pentru 4-6.5 inch telefon mobil.

Motor puternic și de înaltă stabilitate și durabilitate

Titularul include o toate-metal permanent magnet DC motor cu 500G.CM de torsiune și a ușii de blocare forța de prindere.Telefonul mobil poate menține stabil și de încredere și nu va cădea sub nici o condiție.

Deținătorul pachetului pentru instalare

JAKCOM CH2 pachetul include diferite deținătorul accesorii.De evacuare a aerului, parbriz si consola centrala poate fi instalat la vor și să fie potrivite pentru diferite marci auto si modele.

Omnidirectional track ball pentru mort-zone free view

Partea din spate a gazdă este conectat la titularul module printr-o omnidirectional urmări mingea, care pot fi ajustate prin mai multe puncte de vedere și unghiul pentru a vizualiza din diferite unghiuri de vedere într-o mașină.

QI Standard, frecvență Variabilă de încărcare rapidă

Potrivit Qi de Încărcare Rapidă Acord, aprovizionarea cu puterea de 5w la 10w poate fi ajustat dinamic în diferite medii pentru a fi potrivite pentru diferite interfata USB surse de alimentare.

Dual coil & dual power

Cu două bobine simultan alimentarea cu energie, zonă inducție este mai mare și mai departe, și de încărcare efectul nu va fi afectată chiar folosind telefonul caz, în termen de 8 mm grosime.

Smart protection cip

Echipat cu o nouă generație JCP chip inteligent, să monitorizeze întregul proces de starea de încărcare a asigura securitatea echipamentelor.

Temperatura de protecție / protecție la scurt-circuit / supra-tensiune de protecție / protecție supraîncărcare / Peste-de descărcare de gestiune de protecție / protecție de Putere / substanță străină de protecție / câmp magnetic de protecție

Auto-explicabil LED indicator de stare

Cu indicatori cu LED-uri în partea de jos, un utilizator poate ști cu ușurință operațiunea stări de gazdă, cum ar fi "Așteptare", "Responsabil", "Încărcare Completă" și "Anormal".

Potrivit pentru toate telefoanele mobile care acceptă standardul de incarcare wireless QI

Lista De Ambalare

Intrebari Frecvente

Plata acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Comanda va fi închis automat în cumpărătorul nu a plătit, după 20 de zile.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Ambalare JAKCOM CH2 Smart Wireless Incarcator Auto Suport de Montare Ambalaj Detalii:

Interior Alb Cutie: Unitate de G. W este despre 383g, Dimensiunea Unității este de 13cm x 14cm x 5.6 cm;

Exterior Cutie Maro: Unitatea G. W este despre 12800g, dimensiuni Unitate este 53cm x 29cm x 37cm , Max cu 40 buc CH2 Smart Wireless Incarcator Auto Suport de Montare

Shippment TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Feedback-ul Cumpărător devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă până la a face să vă mulțumiți cu noi.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Garantie 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Wyltv.ro.

108.34lei

Distribuiti

Banca De Putere 65kw, 65 W Putere Banca, 100w Putere Banca, Mi Puterea, 30000 Mah încărcător Portabil, Banca De Putere 325 65w, 65w Baterie, 65w Pd Putere Banca, 100000mah Putere Banca, Banca De Putere 65 W.

Tip Încărcător De Mașină
Nume De Brand Afooder
De Certificare A Calității FCC
Cel mai bun Meci de la incarcator
Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale Qualcomm Quick Charge 3.0
GaN No
Promovarea cu doc
Max. Putere De Ieșire 10W
Sursa De Alimentare USB
Numărul De Model CH2
De Vânzare la cald cu banca
Intrare 5V/2A
Interfață De Ieșire NICI unul
Cauta