0 Recenzii SKU: w166494

20buc/lot Original Pentru Samsung Galaxy A3 A5 A7 2017 A320 A520 A720 A320F A520F Casca Difuzor Receptor, Căști de Ureche Cablu Flex

In stoc


Plata

Atunci când cumpără de pe Wyltv.ro , plățile dvs. sunt protejate prin Escrow.Urmăriți-vă comanda de la orice stadiu de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii.Cu Escrow , detaliile cardului de credit nu sunt expuse.

Termenii de livrare

• Pentru a garanta timpul de transport maritim și de siguranță de livrare , suntem DOAR în măsură să navă element de țări

Enumerate în Transport & ; Ambalaj.

Garanție

• 6 luni Garantie.Cumpara cu incredere !

• Dacă elementul este defect, în 3 luni , va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar , sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

• Dacă elementul este defect, după 3 luni , puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

Feedback-ul:

• Dragi cumparatori , apreciem afacerea dvs. , dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru , vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

• Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți , vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Contactați-ne:

• Ne pasă noștri fideli cumpărători , dacă aveți întrebări , personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil , cu toate acestea , din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar , nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri inour magazin, și vă urez bun venit să vină viitoare!

25.80lei

Distribuiti

Bluetooth Trn, Jlab, Qcc3020 Tws, Akg Wireless, Lamax Dots1, Bose Earbud, Hibrid Tws, Aptx Earbud, Dacom Căști, Căști Sport.

Compatibil Marca Samsung
Model pentru A3 A5 A7 2017 A320F A520F A720F
Numărul De Model pentru A3 A5 A7 2017 A320F A520F A720F
Nume De Brand hgxgo
Design BAR
Cauta