0 Recenzii SKU: w166314

Sclipici Fulg de nea Iarna Onederland Hârtie Petrecere Paie de băut de ziua Nuntii mireasa copil de dus Burlacelor Băuturi accesoriile de bar

In stoc


Dragă prietene, noi avem propria noastră fabrică astfel încât să putem proiecta orice stil sau orice culoare de pahar de vin markeri de tort, ambalaje,cutii de bomboane și invitații.Dacă aveți nevoie de ajutor, pls contactati-ne.Multumesc.

Atunci când comanda, pls spune-ne culoarea pe care doriți în remarca coloana sau e-mail la noi.Vom accepta amesteca culorile sau numai anumite alta culoare.Pls sa ne spui ce culori vrei.În caz contrar va fi livrat în imaginea de culoare pentru tine.Fiecare cumpărător va primi un cadou din magazinul nostru.

Lungime: 19.7 cm,

Material: Grad De Alimente Biodegradabile Hârtie

Dacă aveți nevoie de o sumă diferită de culori diferite, vă rugăm să trimiteți un mesaj cu cantitatea și culorile pe care doriți, și eu sunt fericit pentru a face un listarea personalizat pentru tine!

Toppers pot fi realizate în oricare dintre culorile de mai jos.

Atunci când comanda, dacă confetti acceptă personalizate inițialele sau numere,pls lasa inițialele sau numere și culori pe care doriți în remarca coloana sau e-mail de la noi în termen de 24 de ore.În caz contrar, vom trimite imaginea cele de culoare pentru tine.Sper sa pot observa acest lucru.18 culori disponibile, dacă doriți să se amestecă culori, o culoare trebuie să fie de cel puțin 20buc.

58.03lei 66.71lei

Distribuiti

Cazul Inghetata, ș Bea, Drăguț Bea, Caz Nisipuri Mișcătoare, Foita De Aur, Bea Praf, Sclipici, Cazul Bem, Sclipici Apă, Alimente De Culoare.

material Piele de vacă hârtie
Tacamuri De Unica Folosinta Tip De Unică Folosință Paie
Model Animale
Nume De Brand PARARTDIY
Numărul De Model 001
Ocazie Botez & Botez
Cauta