0 Recenzii SKU: w165934

Noua Moda 2 Perechi Galben Metatarsian Tampoane Pentru Femei Mingea De Picior Confort O Mărime se Potrivește Insertii de Pantofi pentru femei shose

In stoc


Metatarsian Tampoane Pentru Femei Mingea De Picior Confort O Mărime Se Potrivește Insertii De Pantofi 2 Perechi

Caracteristică :

Se pare bine - toți ne dorim să poarte tocuri înalte, care arata foarte bine, dar știm că poate plăti prețul.Cele mai sexy călcâiul, mai dureros picioarele noastre sunt.Cu uimitor de moale, gel - și acoperită cu pânză de tocuri, în sfârșit ne putem bucura de o zi libera de durere.

Se simte ca tine sunt de mers pe jos pe nor - bucurați-vă de fiecare pas pe care il ia cu încredere și confort.Acum vei putea purta tocuri inalte iti place toată ziua sau noaptea fără griji.

Nu alunecarea și nici o problemă - spre deosebire de alte imitație marci, vrem să design plugin-uri care sunt funcționale și confortabile.Nostru sticky pad va rămâne în vigoare pe tot parcursul zilei, fără a deteriora perechea ta preferata de pantofi.

Instant Relief - Fie că sunt la birou, dans pe timp de noapte, sau la cumpărături cu prietena ta, nostru branț oferă protecția de care aveți nevoie.

Dedicat pentru toate Tocuri inalte

Lipeste cu usurinta (Non-alunecare)

Ceea Ce Face Produsul Nostru Unic

Vine cu un unic cârpă peste gel care absoarbe umezeala

Piciorul puncte de presiune care absoarbe șocurile

O mărime se potrivește TUTUROR

A făcut un grad medical PU Gel

Pachetul De Conținut:

2X Metatarsian Tampoane

11.77lei 14.74lei

Distribuiti

Picior Din Față Pad, Insol, Picioare De Durere, Casual Shose Femei, Gel șablon, Pantofi Femei, Pantof Jos, Shose Femeie, Shose, Picior Din Față.

Nume De Brand SAGACE
material gel
Tip De Element Pantofi Perna
Numărul De Model Metatarsian Tampoane
Cauta