0 Recenzii SKU: w161865

DX2 capului de Imprimare Color Pentru Mutoh RJ-800 RJ-4000 RJ-4100 RJ-6100 RJ-6000 imprimantă piese

In stoc


modname=ckeditor

TRANSPORT GRATUIT DE LA SHENZHEN/HONGKONG

DX2 capului de Imprimare Color Pentru Mutoh RJ-800 RJ-4000 RJ-4100 RJ-6100 RJ-6000

TESTAT ÎN BUNĂ SITUAȚIE DE LUCRU

PACHET: 1BUC

1. Comunicare sau plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație închisă.Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula licitația.

2. DACA comandati mai mult de 3 buc, ne va livra prin Poștă SINGAPORE sau China Post Economie Internațională a Poștei, Se va lua 3~22 zile lucrătoare,Diferite țări, Diferite timpul de livrare.Daca comanda dvs. este mai mult de 3 buc, vom selecta EMS.DACĂ AVEȚI NEVOIE MAI REPEDE TRANSPORT, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU UPS/DHL/EMS REDUCERE .VĂ SUGERĂM EMS.

3. Dacă cumpărătorul vrea să se întoarcă în non-deschide condiției, cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim de la noi pentru cumpărător și costurile de returnare.vă rugăm să înțelegeți.cele mai multe dintre produsele noastre sunt scumpe, dacă nu aveți nevoie de ea, vă rugăm să nu-l deschidă.multumesc.

4. Feedback-ul nostru Politică: În mod regulat, vom merge prin feedback-ul nostru de fișier și trimite feedback pentru toți cei care au depus feedback-ul pe noi.Această politică asigură că toată lumea primește recunoașterea corectă și de a face procesul un pic mai bine pentru ambele părți.Dacă sunteți mulțumit cu dvs. de tranzacție cu noi, vă rugăm să lăsați un comentariu pe dosarul nostru și vom fi sigur de a reciproc atunci când ne facem actualizări.Înainte de a posta feedback-ul negativ, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem lucra.Feedback-ul negativ nu ajuta la rezolvarea problemelor.

5. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să trimite un mesaj la noi înainte de introducerea oferta.

6. Internaționale cumpărătorul va fi responsabil pentru orice posibile personalizate, datorie, sau taxa de brokeraj,mai ales din Germania.Trimite instrucțiuni de transport maritim/cerere cu plata.

463.40lei

Distribuiti

Dx2 Capului De Imprimare, Honda 150 Ps, Amortizor Mutoh, G45 Usb, Verde Mutoh, Dk 150 Tambur, Plotter Mutoh, Furtun De 8mm, E9 Pro, Pompa Electrica 12v.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand CaoDuRen
Cauta