0 Recenzii SKU: w1615

HSS Metrice Twist Drill Bit Setat din Oțel de Mare Viteză burghie 10/25 Buc Putere de Instrumente de Foraj pentru Burghiu Electric pentru prelucrarea Lemnului

In stoc


Descriere:

25Pcs 0.5-3mm Metrice HSS poftă de mâncare de Foraj Set burghie Drepte Coadă

Caietul de sarcini:

Material: Din Oțel De Mare Viteză

Setul Include Dimensiunile: 0.5-3.0 mm

Caracteristici:

Mare pentru precizie artizanat, bijuterii, ceasornicărie, model de a face, hobby munca, Electronice, etc.Mare pentru tot felul de bijuterii si ceasuri de a face la fel de bine ca fiind ideal pentru lucrările de reparații .

Pachetul Inclus:

5 x 0.5 mm Burghiu

5 x 0,6 mm Burghiu

3 x 1.0 mm Burghiu

2 x 1.2 mm Burghiu

2 x 1,5 mm Burghiu

2 x 1.8 mm Burghiu

2 x 2 mm Burghiu

2 x 2.35 mm Burghiu

2 x 3 mm Burghiu

Descriere: 10buc 0.8-3mm Twist Set burghie Lemn Bodhi Model de Plastic de Foraj Tool Kit caietul de sarcini: Material: Aliaj de Oțel burghie, Lungime: 29-60mm Bucăți Dimensiuni: 0.8-3.0 mm (0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 1.5 mm, 1.8 mm, 2.0 mm, 2.2 mm, 2.5 mm, 2.8 mm, 3.0 mm) Cantitate: 10buc x Twist Drill Bits Utilizare: 1. Potrivit pentru: amber ceara de albine, lemn, fildeș, coarne nuclee de măsline, nuci, bodhi, model, plastic și alte foraj 2. Cald Sfat: Această mână burghiu nu este potrivit pentru agat metal și alte materiale greu de foraj și de foraj profund, nu va fi de alunecare sau rupe burghiul situație.Caracteristici: 1.Fabricate din Aliaj de Oțel,durabil și solid,ușor de utilizat. 2.Precise, corecte și eficiente. 3. Mână-presiunea de foraj rotativ, timp de economisire, convenabil și rapid. 4.Potrivit pentru lemn, plastic,cauciuc,model și alții material pentru gaura de foraj. 5. Nu se potrivesc din oțel, fier, piatră, astfel de lucruri grele. 6. Ideal pentru gaurire in lemn,corn,chihlimbar,masline, nuci, plastic și alte materiale.Observație: 1. Vă rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, pls înțelege.

6.26lei 7.47lei

Distribuiti

Unghii Seturi De Foraj, Burghiu Subțire Set, Alamă Burghiu Set, Clare Burghiu Set, Bronz Burghiu Set, Lemn Gaura De Foraj Set, Jet Set Burghiu, Manual De Oțel Burghiu Set, Sfaturi De Gaurit Set, Hss Burghiu Set.

Nume De Brand YUEYANG
Tip Twist Drill Bit
Numărul De Model HSS Metrice Twist Drill Bit Setat
Lungime 0.5-3.0 MM
material Din Oțel De Mare Viteză
Utilizarea Lemn De Foraj
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Cauta