0 Recenzii SKU: w161197

Mare 30CM de familie Acasă Decorative Buddha Talisman Binecuvântare în condiții de siguranță Noroc Sakyamuni Buddha de Jad alb sculptură, Sculptura statuie

In stoc


bine ati venit la magazinul meu

## Eficace biroul de acasă Casa Protecție ###

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dimensiune : 30 CM INALTIME Metarial : ALB statuie de JAD : bună valoare de Piață de: $2000 de SUS cel mai bun decor , de SUS cel mai bun cadou de afaceri

Va rog sa terminati cu plata la timp, dacă vă decideți să cumpărați un produs mele.Pentru că numai atunci când ați terminat de plata, eu va pot trimite articole pentru tine .Doar pentru grave Ofertanți !!

1: vom verifica și ambalaj cu atenție și de a trimite comanda la stația de poștă timp de 2 zile după de a primi plata .zhengu tang -- nanyang

2: vă Rugăm să înțelegeți că transportul maritim Internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Poșta post :

în Australia , SUA , marea BRITANIE : 15-20 de zile .

alte țări au nevoie de mai mult de 30 de zile .

3: dacă încă nu ați primit pachetul dupa 30 de zile .vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

noi va oferim camioane număr sau la stația de poștă TEL .ajuta de urmărire pachet și de a oferi tot ajutorul nostru .

Nu uitați să ne spuneți numărul de telefon în câmpul notă de informațiile de plată.lucrătorul nevoie de ea atunci când vor livra pachetul.

Dacă aveți orice întrebări,contactați-mă cât mai curând posibil!Te rog, nu pleca negativ sau neutru feedbcak ( a Pleca de feedback negativ nu poate rezolva problema. )dacă orice problemă cu un produs, ar trebui să contactați-mă în primul rând,eu sunt sigur că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

Politica de retur :

dacă nu-l iubesc .puteți să mă contactați , vom accepta la rambursare pe parcursul a 14 zile , puteți trimite înapoi bune , atunci vom rambursa toate plățile .

Metode De Plata:

paypal - card de credit -alipay

2 296.14lei

Distribuiti

Antic Jad, Buddha Statu, Buddha Bani, Elefant Jad, Noroc Statuie De Jad, Leu Statuie De Jad, Buddha A Râs, Jade, Dragon De Jad, Jad Alb Statuie.

Tema Budismul
Caracteristică Regională China
Nume De Brand TANGYONG ARTA
material Material Organic
Cauta