0 Recenzii SKU: w160477

Ceramica Capac Castron Ceașcă De Ceai Set De Pictat Pictura Peisaj Castron De Ceai Kung Fu Set De Ceai Petrecere Acasă După-Amiază De Ceai Ceașcă De Ceai De Portelan

In stoc


Descriere Material: porțelan Culoare: așa Cum se arată în imagine Capacitate: 180 ml Pachetul : Îngroșa spuma pachetul 1 set ( ceașcă și farfurioară) design-ul este elegant si generos, oferind o atmosfera calda si sentiment romantic de petrecere a timpului liber. • 100% de brand nou și de înaltă calitate • vă Sugerez să curățați paharul cu neutralitatea detergent atunci când sunt utilizate înainte de prima dată.Notă: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc! 2.Am doar nava a confirmat pentru adrese, adresa dvs. de ordine trebuie să se potrivească de transport maritim adresa ta;dacă vă schimbați adresa,pls spune-ne o dată comanda.Multumesc pentru suport. 3.Rus oaspeții trebuie să standardizeze informații adresa,pls adăuga numele dvs. complet, care este inclus numele meu,nume de familie.,numele tatălui.Multumesc pentru suport.

103.33lei 112.30lei

Distribuiti

China Cupa, Kungfu Ceașcă De Ceai Sta, Kungfu Metalic Ceașcă De Ceai, Kungfu Cupa De Sticla, Chineză Cana Cu Capac, Kungfu Ceainic Cesti, China Ceașcă De Ceai Cu Capac, Cana De Portelan, Kungfu Ceașcă De Ceai Crap, Kungfu Ceașcă De Ceai Mulțime.

Tip Ceramic bone china
material bone china
Certificare SGS
Cantitatea 1 set (ceașcă și farfurioară)
Nume De Brand Jamal
Origine NC(de Origine)
Tip Ceașcă De Ceai & Farfurie Seturi
Drinkware Tip Cesti & Farfurioare
Numărul De Model cana de cafea nespresso, zakka, tazas cafe
Caracteristică Eco-Friendly
Culoare Ca Imagine Arată
Tehnica Pe-geamuri
Forma Singur Strat
Cauta