0 Recenzii SKU: w158890

Argint 925 DIY Baghete Constatările Cercel Cârlige Leverback Earwire Accesorii Componente de Luare de Bijuterii en-Gros de Piese

In stoc


REAL 925 de Bijuterii de Argint PS: Cercei Nu inclusiv perla.Sugerat de perforare dimensiune: 0.9 mm-1mm Imagine este pentru referință

Politica

Oferim garanție de satisfacție de 100%.Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere.Te rog, lasă-mă să știu.rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit.Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră.Sper că puteți înțelege asta.

Feedback-ul și să Ne Contactați Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să se simtă confortabil, să mă lase să știu în primul rând.Eu vă va oferi o soluție bună.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

55.11lei

Distribuiti

Ureche Cârlig De Argint, Nibber Femeie, Z Cercei 925, V Cercei 925, Sifon Tunica, Rezumat Sus, Componente Cercei 925, Cârlig Ureche De Aur, Capace Cercei 925, Diy Cârlig Ureche.

material Metal
Înălțime Element 0cm
Numărul De Model JINYI02800604131871060
Caracteristicile Produsului Constatările De Bijuterii
Articol Diametru 0cm
Tip De Element Constatările De Bijuterii
Metale De Tip ARGINT
Lățime Produs 0inch
Constatările De Bijuterii Tip Cercel Setări
Articol Greutate 0g
Element De Lungime 0cm
Cauta