0 Recenzii SKU: w158369

LEEPEE Anvelope Temperatura de Alarmă de Avertizare Kit 4 Senzori Interni Solare TPMS Display Digital Mașină de Monitorizare a Presiunii în Anvelope Sistemul de

In stoc


Caracteristici: încărcare Solară,nu este nevoie să se conecteze bricheta auto pentru a încărca de încărcare USB disponibile,nu îngrijorat când zilele ploioase sau pe timp de noapte.Culoare LCD display digital pentru afișarea clară a anvelopei informații Monitoriza presiunea și temperatura de 4 anvelope în timp real a presiunii Scăzute a aerului/alarmă de temperatură înaltă Temperatură Înaltă / de Scurgere / de Baterie descărcată Alarmă Inteligent Șoc de Boot, atunci când mașina se deplasează, nu aveți nevoie pentru a activa/dezactiva Wireless conectați cu senzori interni, mult mai stabilă și precisă.Prefessional instala recomandat.

Pachetul inclus: 1 set de Anvelope Sistemul de Monitorizare a Presiunii

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Wyltv.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Wyltv.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

106.62lei 136.68lei

Distribuiti

Osmos Senzor De Presiune, Vag Senzorului De Presiune în Pneuri, 1 Senzor De Presiune, Pontiac Senzor De Presiune, Programarea Senzorului De Presiune în Pneuri, Silicon Senzor De Presiune, Maxus Senzor De Presiune, Captiva Senzorului De Presiune De Supraalimentare, Hantek Senzor De Presiune, Mems Senzor De Presiune.

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 24214
Cauta