0 Recenzii SKU: w158082

șuruburi de 1,5 mm*ȘURUB 6 mm SKT CAPAC ST BALLDRIVER 1mm5 O/F 04368 pentru Domino A100 A200 A300 O seriesPrinter

In stoc


șuruburi de 1,5 MM*ȘURUB 6 mm SKT CAPAC ST BALLDRIVER 1mm5 O/F 04368 pentru Domino A100 A200 A300 serie Continious cu Jet de Cerneală Cod

avem primesc mai mult feedback bun de la clientul nostru, care este de înaltă calitate.

Potrivit pentru:

Pentru Domino A100 A200 A300 series printer

Figura fotografii:

DESPRE ANYINKJET

ANYINKJET Companie specializată în dezvoltarea și producția de piese de imprimantă consumabile.Suntem cea mai mare parte se concentreze pe large format printer/plotter piese de schimb potrivite pentru Epson,Canon,HP, pentru Roland,pentru Mimaki,pentru Mutoh etc ;Inkjet printer potrivit pentru Videojet,pentru Willett,de Domino,pentru Linx,pentru Imaje,pentru Citronix etc printer soluție.scopul nostru este că pentru a alege cea mai bună soluție pentru dumneavoastră excelent imprimantă.soluția noastră face printer du-te departe de legat de utilizarea de cerneală original numai, și pot folosi cerneală compatibil foarte stabil si fluenta; Se pot serviciu direct la publicitate inkjet utilizatori, digitale de imprimare de verificare piață, digital textile imprima direct pe piață,simulare producția de ulei de tiparituri și așa mai departe.

Plata:

Ordinea de bani tranzacțiile sunt garantate de Wyltv.ro;puteți confirma comanda după ce ai primit oder ambalarea mărfurilor.deci, se poate asigura ca banii sunt în siguranță.

Transport:

Atenție: Acum China nu poate folosi DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp în rusă,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS ,va vom trimite prin EMS;în Argentina,Brazilia,dacă alegeți DHL,FEDEX,TNT,UPS, dar nu ne spui număr Fiscal sau CPF SAU CNPJ și numele Companiei,va vom trimite prin EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS, de obicei, durează aproximativ 5-7 zile,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai timen;Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

2) EMS, de obicei, durează aproximativ 6-13 dayas,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp; Dacă pentru cumpărător este personalizat motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

3) China/Hongkong Post air mail/Colet durează aproximativ 20-35days,mai mult sau mai puțin.

* Noi, de obicei, nava cumpărătorii element la fel de CADOU de la o valoare mai mică,în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este de deterdmined de către cumpărător personalizate nu de către noi,diferite țări pentru diferite rate de impozitare.deci, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l întreprindă.

* Dacă, din cauza de motiv, inclusiv "refuză să semneze pentru pachetul" sau "refuză să plătească taxa" sau "țara cumpărătorului post motiv" și așa mai departe.cumpărătorul trebuie să întreprindă toate piardă.Noi suntem responsabili de responsabilitatea de a păstra alimente părăsit China fără probleme, odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

Garanție:

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

Servicii pentru clienti:

1.Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare,astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

3. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau TradeManager, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri.

137.77lei

Distribuiti

Pentru Videojet, Domino Printer, Willett, Hitachi Printer, Banda De Alergat Electrica De Transport Gratuit, Comerțul Mașină De Moara Pentru A Rula, Ftm Packer, Filtru Printer, Benzii De Rulare Moara Pentru A Rula, Banda De Alergat Yamaguchi.

Numărul De Model AY-șuruburi
Nume De Brand ANYINKJET
Tip Alte
Culoare K
Cauta