0 Recenzii SKU: w1553

Ceas Digital-Ceas cu Alarmă Răsărit pentru Dormitoare cu Porturi USB Wake - Up Light Ceas desteptator,Snooze,Dimmer 7 Culori(Alb)

In stoc


Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

[Răsărit de soare Ceasuri de Alarmă pentru Dormitor]ceas Digital cu răsăritul și apusul soarelui modul, lumina crește treptat cu 30 de minute înainte de ora de alarmă, te ajută să te trezești simte mai odihnit.Când te odihnești, lumina va ajunge mai inchisa si mai inchisa ca la apus de soare, creând un mediu confortabil de somn pentru tine.

[Dual Alarma si 25 De Tonuri de Alarmă]stabili în mod Liber, 2 grupuri diferite de alarmă de timp-perioadă în termen de 24 de ore cum doriti.Trebuie doar să Apăsați pe partea de sus ușor, în funcție de amânare vă va oferi 5 minute în plus de somn.Opțiunea de 25 de tonuri de alarmă cu 3 niveluri de reglare a volumului pentru tine de a alege de la, vă va trezi mai bine.Ziua de lucru mod de a face mai ușor pentru tine de a alege ceas deșteptător timp, de luni până vineri, sâmbătă sau duminică.Pentru totdeauna nu Spun pentru întârziere.

[Multi-Culoare Schimbare Noaptea Lumina]Acesta nu este doar un ceas cu alarmă, dar, de asemenea, o lampă de noptieră sau colorate de spirit Veioza. 4-nivelul de luminozitate reglabilă lumină caldă contribuie pentru a oferi un confortabil și cald în cameră.Colorat lumina de noapte nu numai poate în mod automat de decolorare sau, dar, de asemenea, aprinde-o singură culoare iti place, care este de până la tine de a alege, oferă un plus de sentiment de siguranță și acalmie copiii în somn.

[Umanizat Design]6.5 Inch LED-uri de mare sn cu ochi usor de prins alb numărul de afișare de timp și de conținut sunt ușor de citit dintr-o privire. 4-nivel de luminozitate de afișare reglabil pentru o vizualizare confortabilă. 12 sau 24 de ore comuta Interioară, temperatura (grade Celsius sau Fahrenheit) de Afișare.Eco-friendly ABS caracteristici non-toxic, inodor și performanță durabilă.Mini dimensiune și design ultra-subțire, elegant si simplu de layout.Prin urmare, este ușor de utilizat și de transportat oriunde.Astfel un ceas curat ,perfect pentru orice decor.

[Porturi USB de Încărcare și Memorie Baterie]Conectați la putere ceas cu inclus cablu DC.Built-in de 2 buc buton de memorie, baterii de rezervă de timp și setările de alarmă în caz de pană de curent ALTERNATIV.Ce te face să neașteptat este faptul că există 2 porturi USB de încărcare în spatele acestui ceas cu alarmă, de asemenea, puteți încărca telefonul sau alte dispozitive, atunci când se utilizează ceas cu alarmă.

Amânare: la fiecare 5 minute

Alarma: ultimele 2 minute

Culoare:Alb

Material:ABS

Dimensiune:19x9cm

Conținutul Pachetului:

1x ceas Deșteptător

1x cablu de date usb

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

116.98lei 139.27lei

Distribuiti

Aimki Ceas Deșteptător, Trezire Răsărit Ceas Deșteptător, Treptată Răsărit Ceas Deșteptător, Sonos Ceas Deșteptător, Ceas Cu Alarmă De Trezire, Lampa De Răsărit, Ceas Deșteptător Natura, Ceas De Răsărit, Sunrise Lampa Ceas Deșteptător, Sunrise Ceas Deșteptător Zi.

Origine NC(de Origine)
Cauta