0 Recenzii SKU: w1549

PP2000 Lexia 3 Scaner de Diagnosticare Diagbox pentru Citroen Peugeot Instrument de Diagnosticare Scanner Interfata OBD

In stoc


Descriere Detaliată:

Diagnostic 2 IN 1 NOUA VERSIUNE pentru Citroen/Peugeot

Este dealer scaner de diagnosticare cuprinzătoare masini Citroen si Peugeot diagnostic.Puteți face toate ca un dealer autorizat nu.Acest software de diagnosticare vă permite să efectuați diagnostic complet de toate, din 1995 până în prezent modele.Acesta se realizează prin conector OBD-II ( care este situat în apropiere de volan) sau prin intermediul producător-conector specific (numai pentru autovehiculele mai vechi, pre-2001).

Caracteristici:

Spre deosebire de alte universal auto scanner instrumente care doar citesc codurile de eroare, acest software efectueaza aproape TOATE funcțiile ca dealer-ul original instrument de diagnosticare.Nostru interfață de diagnosticare cuprinde K-Line multiplexor, can-BUS interfaces și SAE J1850 bus (ambele PWM si VPW).

Următoarele funcții de diagnosticare sunt suportate:

*1. Citește identificare

Afișează complete de identificare ale unității de comandă, de e.g.part number, software/hardware version, producator, etc...

*2. Citeste codurile de eroare

Afișează toate stocate și până la codurile de eroare cu descriere completă (de exemplu, "Feroviar presiune prea joasă presiune").

Programul sprijină raport de imprimare sau copiere în clipboard.

*3. Ștergeți codurile de eroare

Această funcție șterge toate stocate coduri de eroare și alte informații de diagnosticare.

*4. Auto-scan (complet auto scan/test)

Detecteaza toate Ecu (electronic control units) instalat in masina si citeste toate codurile de eroare de diagnostic.

*5. Valorile Măsurate

Programul afișează live Date, cum ar fi Viteza Motorului, tensiunea Bateriei, Senzorul de Oxigen, Temperatura lichidului de Răcire, etc. Valorile pot fi afișate în grafic, 9 valori la o dată, sau lista completa (toate valorile măsurate).Logare pentru a fișier este de asemenea susținută, care permite analiza offline.

*6. Test de acționare

Test de acționare activează special de acționare (de exemplu.g.porniți pompa de carburant, blocare/deblocare roata, blocare/deblocare uși, tăiat de combustibil, etc..)

*7. Funcțiile de programare/Adaptare

Această caracteristică este de mare importanță în toate vehiculele deoarece sistemele ca Motor de unități de control, Imobilizare, Airbag-uri, Alarme, Corpul de Control Unități, și altele, vă solicită să efectuați resetare sau procedurile de programare după reparații auto se face, sau chiar de configurare după înlocuirea rupt Unitatea de Control.

*8. Cerințele de Hardware și software

Software-ul necesită cel puțin Intel Celeron/Pentium III 400 MHz, 128 MB RAM, 50MB spațiu liber pe HDD și USB 1.1 port (USB 2.0 recomandat) și Microsoft Windows 98 SP2/2000/XP cu ultimele service pack instalat.

În cazul în care clientul solicită, ne putem pregăti gata să lucreze PC.

Pachet:

1.Peugeot Citroen LEXIA3 VCI

2.Cablu OBD-II

3.Cablu USB

4.CD-ul cu Software

5.Cutie De Instrumente

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

150.13lei 258.84lei

Distribuiti

Obd2 Scanner, Obd2, Descărcați Pp2000 Peugeot, Tractor New Holland, Diagbox, Peugeot 3008, Lexia, Masina Scanner, Lexia 3, ELM327.

caracteristică 2 Instrument de Diagnosticare auto
caracteristică 3 obdii scanner cititor de cod
caracteristică 1 auto obdii motor vina detector
Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare NICI unul
suport Orb Dropshipping & CSV Comenzi
Cauta