0 Recenzii SKU: w1519

Rosu chinezesc Noroc Plicuri 2020 Anul sobolanului Copac Bani Bani Pachetele pentru Anul Nou Festivalul de Primăvară Noroc de Bani Buzunare

In stoc


RM3587843933

Rosu chinezesc Noroc Plicuri 2020 Anul sobolanului Copac Bani Bani Pachetele pentru Anul Nou Festivalul de Primăvară Noroc de Bani Buzunare

Caracteristici:

- Rosu chinezesc plin de fiecare plicuri roșu Chinezesc.Fin detaliate roșu pachete transmite un mesaj codificat de căldură și distincție.Hongbao da cele mai bune urări pentru Noul An.

- Chineze plicuri roșu este gros, durabil si rezistent la apa.Pentru că roșu de pachete realizate din hârtie cretată.Deci, hongbao este frumos, suprafață netedă și confortabil de utilizat.

Caietul de sarcini:

- Material: hârtie Cretată

- Dimensiune: 17*9cm

- Pachetul de conținut:

- 6 buc~20 buc Plicuri Roșu

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

RM358784393372000

5.64lei 8.06lei

Distribuiti

Zigbee Bec Inteligent Aqara, Spirala Bigudiu De Păr Ochiurilor De Plasă, Set Elastice De Par Mari, Dimensiunea Bandaj Rochie De Dantelă, Set Bec Cu Led-uri De 12 V, Set De Lansare Geist Fafnir, Amortizoare Kia Deget De La Picior, Flori De Primavara Figurina, Set Din Piele Sac De Bagaje.

Ocazie De Anul Nou
Numărul De Model Hongbao Rat Chinez Buzunare
Tip 1 Rat Festiv Plicuri Roșu
Origine NC(de Origine)
Tip 2 Chineză Rat Festiv Plicuri Roșu
material Carton
Model Desene animate de animale
Cauta