0 Recenzii SKU: w1498

Tastatura De Curățare Mașină Biroul De Curățare Artefact Gel De Curățare Reutilizabile Display Cu Tastatură De Mașină De Curățare Computer Aspiratoare

In stoc


Descriere:

Noul gel de curățare artefact, fiecare colț de decalaj poate fi curățat în orice moment.

Curățarea tastaturii, curățarea de control de la distanță, curățarea mouse-ul, de curățare auto, curatare monitor, curățarea de ras, curățare guri de aerisire, și multe alte scenarii sunt disponibile.

Cu o singură apăsare și o singură apăsare, praf și moloz sunt luate imediat, care este un element esențial instrument de curățare pentru muncă și viață.

Gelul de curățare poate pătrunde în golurile de pe tastatură pentru a absorbi și praf , și de a absorbi resturile care este dificil de a șterge.

După utilizare, gelul poate fi pus direct înapoi în sac.Geanta este prevăzută cu o bandă de etanșare, care are o bună restabili capacitatea și pot fi refolosite.

Acest gel este facut din apa, guma de guar și alte materiale.Este ecologic și sănătos.Se emite de plante parfum, rapid de sterilizare, și este ecologic și sănătos.

Potrivit pentru curățarea și ștergerea cele mai multe ecrane digitale și suprafețe, cum ar fi laptop-uri, tastaturi, calculatoare, etc.

Adopta raportul de echilibru de polimer materii prime și umiditate pentru a menține de înaltă elasticitate și nu se lipește de mâini.

caietul de sarcini:

Greutate: 200g

Dimensiuni: 8.1*17*3 (cm)

Material principal: apa + gumă de guar

culoare: albastru

Funcția: Curat

Caietul de sarcini:

Se framanta pentru un timp înainte de utilizare, apoi se ruleaza curat.

Nu curățați haine și obiecte fierbinți.

Nu pot fi spălate cu apă, punctul de topire și densitatea curat gel nu este mare, se va topi în apă.

Vă rog, puneți-l la îndemâna copiilor pentru a evita ingerarea.

Acesta poate fi folosit de mai multe ori.După utilizare, vă rugăm să pune-l înapoi într-o pungă sau borcan și sigiliul de la expunerea la aer.

Curat gel nu ar trebui să fie plasat pe suprafața obiectului pentru mai mult de două minute pentru a preveni gel de la intrarea în gol și nu poate fi scos.

Pachetul Inclus:

1*pachet gel de curățare

11.06lei 16.49lei

Distribuiti

Toc Curat Gel, Pentru Calculator Aspirator, Curat Gel De Tastatură, Aspirator Robot, Hp Calculator Curat, Kit Calculator Curat, Praf Robot, Keycap Tragator, Masina Curata Gel, Computer Portabil Aspirator.

Origine NC(de Origine)
Tip Curățarea Se Potriveste
Cerere Ecran
Cauta