0 Recenzii SKU: w1491

Robot inteligent Câine pentru Copii MIni animale de Companie Câine de Inducție Contact Lumini și Sunete Electronice, Animale de companie Câine Jucării pentru Vârstele 3+

In stoc


O apăsare scurtă pe cap face coaja de câine, și o apăsare lungă pe cap mai mult de 2 secunde joacă sunet farting și râsete de câine.

Suflă într-un cățeluș de gura poate produce o saruta sunet și afrightened sunet.

Se va face un sforăit sonor după agitare câinii cap timp de 3 secunde, iar ochiul sting luminile.

O apăsare lungă pe nas pentru a face un sunet de picurare pot fi înregistrate pentru 8 secunde.

Fabricat din material plastic de înalta calitate, această jucărie este durabil și în condiții de siguranță pentru copii pentru a juca.

100% brand nou,de înaltă calitate.

Aceste interactiv puii au un aer regal, cu lor strălucitoare metalice organisme, luminează ochii.Animale de companie capul lor sau apăsați nasul lor și vor răspunde cu catelus adorabil sunete!

Cadoul Perfect pentru copii de varsta 3+.

Buzunar dulceata de la cap la laba!

Cu adorabil lumina-up ochi, catelus dulce sunete și super drăguț cățeluș personalități.

Adorabil utilizator puii nu se deplaseze pe cont propriu - au nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a obține în jurul valorii de pe roți labe.

Mai mult te joci cu ei, fericit că va fi!Animale de companie Mici Pup să le audă coaja.Ei vor chiar și scoarță de copac, 'te iubesc!' Apăsați nasul lor și vor sufla un sărut, fluier.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Câine-Robot

Alimentare: 3 x Baterie Buton(Incluse)

Culoare: roz + alb

Material: plastic

Dimensiune: 10 x 6 x 18.5 cm

Conținutul Pachetului:

1 x jucarie caine

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

49.18lei 75.65lei

Distribuiti

Kit 16 Fsi Calendarul, Cablu De Alimentare Polar, Culoare Led Bmw 320, Jacheta Kaki Aur, Papagal Femeie Ring, Ray Pokemon Video, Neklace Fluture, Masina De Putere Nokia 5, Hoth Matusa Bikini.

Origine NC(de Origine)
Cauta