0 Recenzii SKU: w1484

1pair Pliabil Portabil Auto Adeziv ABS Laptop Stand de Birou Mini Răcire Titularul de Lectură Universal Ergonomic Design Invizibil

In stoc


Caracteristici:

Design invizibil: Acest mini laptop stand poate fi pliat complet, nu va lua spațiu, care face stand de laptop ideal pentru transportul și călătoriile de afaceri.

Superioară a Căldurii: Fără blocarea prize de aer, debitul de aer este crescut pentru a păstra laptop notebook de funcționare mai rece și de a preveni birou laptop de la supraîncălzire.Nu cocoloase de răcire este necesar.

Lectură Stand: stand de Laptop poate ridica notebook-ul pentru a obține cea mai confortabilă poziție și unghi de operare.

Ergonomice Design: designul ergonomic face ușor pentru vizionarea și de dactilografiere, scuti în mod eficient de gât și dureri de umăr de tastarea continuu.

Material: Acest laptop de birou suport fabricat din ABS, care îl face puternic și suficient de stabil pentru a ține sus și modelul laptopului.

Notă: Pentru a se asigura că notebook-ul nu se agită, vă rugăm să păstrați mini laptop stea în aceeași linie.

Caietul de sarcini:

Material: ABS, silicon

Culoare: alb, negru

Aplicabile: toate laptopurile universal

Pachetul inclus:

1 pereche x suport pentru laptop

1 buc x manual

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită manu

16.37lei 28.22lei

Distribuiti

Buza De Sus, 10 Laptop Cooling Stand, Stand Notebook, Humanscale Laptop Titular, Leshp Laptop Titular, Mosible Suport Pentru Laptop, Aluminiu Laptop Cooling Stand, Reglare Suport Pentru Laptop, Laptop Dell Titular, Reglați Suport Pentru Laptop.

Nume De Brand Woopower
Origine NC(de Origine)
Cauta