0 Recenzii SKU: w144471

Chicinlife 6Pcs Câine Farfurii Pahare unica folosinta Tacamuri Fericit Ziua de naștere Petrecere Copil de Dus Copii Tema Câine de Companie Consumabile Partid

In stoc


Descriere Produs:

Cantitate:6 buc

Material:hârtie

Plăci de hârtie Dimensiune:7 inch

Culoare:pentru a alege ca imagine

Notă:

1. Din cauza diferenței între diversele display-uri, care rezultă în culoarea din imagine cu primirea efectivă de culoare mărfurilor vor apărea de culoare, sper că puteți înțelege!

2.Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.Sper că puteți înțelege.

Transport Sfaturi:Dacă alegeți opțiunea de transport maritim:China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,aceasta nu poate oferi informații de urmărire pentru străini segment,dar nu vă faceți griji, de asemenea, va sosi în țară cu succes.

De transport și politica de returnare:

1.Vom în general, trece de comenzi în termen de 24 de ore după ce plata este primită.Mai Sus, Data De Livrare Este Numai Pentru Referință, Uneori, Va Fi Amânată De Sărbători, Festivaluri,Vreme Rea, Vamale, Etc.

2. China post obișnuit pachet mic plus și China post aer înregistrat mail ia estimat 15-60 de zile.

3. Recomandat transporturi: Wyltv.ro standard de transport maritim-mai stabil,mai sigur,mai rapid.

4. Oferim, de asemenea, exprima shippings cum ar fi DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți în nevoie urgentă de ea sau cantitatea este mare.

5. Acceptăm retururi și restituiri în termen de 15 zile de la data comenzii completat, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul:

1.Dacă vă place articolul și mulțumiți de serviciile noastre,ai Putea da o favoare și să ne lase feedback-ul pozitiv și 5 stele.Vă mulțumesc foarte mult.((Element Descris de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2.Dacă aveți orice întrebări despre produse sau comenzi, vă rugăm să nu deschizi disputa cu ușurință,Dacă aveți orice probleme nu ezitați să contactați cu mine,noi va oferim soluția mulțumit despre asta,satisfactia Dumneavoastra este motivația noastră de a face mai bine.Vă mulțumesc foarte mult.

9.52lei 12.36lei

Distribuiti

Câinele Petrecere, Balon Câine, Ziua Catelus, Ziua Decor Petrecere, Ziua Câine, Farfurie De Hârtie, Cat Farfurie De Hârtie, Câinele Tema Partid, Petrecerea De Ziua Placa, Pisica Tema Partid.

Plăci De Hârtie De Dimensiune 7inch
Nume De Brand Chicinlife
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Veselă De Unică Folosință Seturi
Ocazie copil de dus
Numărul De Model A
Model Desene animate de animale
Cantitatea 6pcs
material Piele de vacă hârtie
Cauta