0 Recenzii SKU: w1414

KUANGCHENG MINIERE Antminer D3 Placa de Control Includ IO Bord Și BB Board Placa de baza pentru ANTMINER D3/A3/L3/L3+/X3 MINERI

In stoc


Placa de Control----- 1 PC

controlul bord-CB4 Includ IO bord și BB bord potrivit pentru ANTMINER A3/D3/L3/L3+/X3 notă:

Prețul de mașini miniere de multe ori variază în funcție de variabile, cum ar fi cursul de schimb, phantom moneda prețurilor, și de rețea de dificultate.Nu se accepta cereri de rambursare sau de returnare.

După-vânzare de servicii:

1. Datorită speciale marfa, nici o restituire sau de returnare sunt acceptate la livrare

2. Din cauza fluctuațiilor de piață, prețurile produselor pot fi ajustate în orice moment după cumpărare.Nu ne asumăm obligația de notificare prealabilă și de compensare a prețurilor.

3. Folosit aparatul va garantam putere și parametrii de putere, dar aspectul nu este garantat.Vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

service în garanție:

1. 90 de zile de la data expedierii

2. Dacă este o garanție politică, un defect miner poate repara gratuit; după perioada de garanție, aparatul trebuie să plătească pentru reparații în funcție de situația reală.

3. Următoarele evenimente vor anula garanția: primul Client elimină/inlocuieste orice componentă de sine; daune cauzate de fulgere sau de tensiune supratensiuni; ars piese de pe un vagabond bord sau cip; minerilor/circuite/componente se infiltreze din cauza condiții de umezeală Sau de coroziune și deteriorare.

4. Plătească taxele de transport maritim, atunci când de transport maritim piese de schimb în perioada de garanție

5. Dacă aveți orice întrebări la primirea coletului, vă rugăm să comunice cu servicii pentru clienți.

livrare : 1. Transport gratuit default DHL 2. Despre declarația de valoare: 1KG--2KG -------15USD 2KG--8 KG-----------35USD 8 KG ---20KG-------------50USD 3.Cerințe speciale, vă rugăm să contactați clientul.

793.21lei

Distribuiti

Btc Miner, Al Meu, Antmin, Ethereum, Eth Miner, Ltc Miner, Dell Mini Placa De Baza, Asic Bord, Asic Miner, Innosilicon Miner.

Nume De Brand kuangcheng
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model Antminer D3 Placa De Control
Cauta